Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobra mamuski od kp przyznawac sie

Polecane posty

Gość gość
I tego nie zmieni Twoje glupie bezproduktywne biadolenie. Karm jak chcesz, rodz jak chcesz ale nie obrazaj innych. dzieci nie beda z glodu zdychaly bo ktos pisze ze to syf. zobacz ile masz syfu w kuchni-otworz lodowke i poogladaj cala masa eeeeee glutaminianu sodu aspartanu i innego gooowna woec Twoje super zdrowe mleko nie jest takie zdrowe.

Gość gość
i co z tego, że natura? może zaraz jeszcze ciężarne chcące karmić piersią wyślesz do znachora aby im jakieś ziółka wypisał bo to też "natura" i odradzisz im wizyty u lekarza, który nie daj boże mógłby wypisać im jakiś (syntetyczny)lek? bosz co za tępota

Gość gość
Co ty za przeproszeniem pied:doli: sz. Natura to natura i tego nie zmienisz. Marchew bez opryskow i nawozow jest naturalna zatem lepsza. Nie kwestionuje zdobyczy medycyny ale porod sn i kp jest naturalne i lepsze.

Gość gość
I nie piernicz glupot o ziolkach i odradzaniu lekarzy bo to tylko pokazuje jaki z Coebie ciemnogrod.

Gość gość
poród naturalny nie jest lepszy tępoto, na pewno nie dla matki

Gość gość
Nie obchodzi ich inna matka jak maja cc ale jak inna na kafe karmi mm to zaraz jej ublizaja, hipokrytki w realu maja w doopie a w wirtualu sie rzucaja na inna bo inaczej karmi debilki a zra gowna nafaszerowane gmo itp i daja to dzieciom z mlekiem

Gość gość
Ciekawe rzeczy tepoto piertolisz, od kiedy nie jest lepszy? W porownaniu do operacji cc jest i mozesz sobie hipokrytko tak podnosic jakosc swojego maciezynstwa ale to nie jest prawda. Wkrecaj se wkrecaj. Porod fizjologiczny, naturalny jest zdrowszy niz operacja bo to ingerencja w duza czesc organizmu kretynko. A idac Twoim pustym tokiem myslenia sama ciaze nalezy zakwalifikowac do " smiertelnego ryzyka"

Gość gość
mów za siebie, ja nafaszerowanego chemią żarcia nie tykam w przeciwieństwie do ciebie a nawet jeżeli jakaś lubi takie żarcie to i tak jej mleko będzie zdrowsze (naturalnie wyprodukowane witaminy, minerały itd.) niż syntetyczne witaminki w mm

Gość gość
Jezeli patrzec pod katem co naturalne to te matki co sa tak slepo za karmieniem naturalnym powinny tez rodzic naturalnie bez znieczulenia itp. Skoro takie eko to ma byc.

Gość gość
Kto karmk piersia w dzisiejszych czasach? :O tylko biedota zyjaca z dnia na dzien :O

Gość gość
"Nie obchodzi ich inna matka jak maja cc ale jak inna na kafe karmi" x Co ma piernik do wiatraka? Ty się dobrze czujesz? I czemu jakakolwiek matka ma ustąpić innej skoro chce rodzić cc? Jak jesteś taką świętojebliwą altrusitką to idź i porozdawaj biednym wszystko co masz, tylko nie narzucaj swojego skrajnego altruizmu innym, bo większość ludzi kieruje się zdrowym egoizmem.

Gość gość
Taaa zdrowy egoizm to karmienie mm wlasnie kretynko!!!

Gość gość
a kto ci idiotko powiedział, że każda karmiąca piersią jest "eko" ? :D poza tym jesteś tak głupia, ze chyba nawet nie znasz znaczenia tego słowa :)

Gość gość
Autorko, ile jeszcze będziesz srać frustracją? Tak cię boli fakt, że co by nie mówić to mleko naturalne jest lepsze?

Gość gość
Dziewczyny prawda jest taka, że w Polsce wiekszość karmiących piersią robi to, bo to oszczędność. Mleko modyfikowane to wydatek, opakowanie koszt 13-18zl. A te ściemnianie, że pierś jest zdrowsza to po prostu jest na zasadzie, że jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma.

Gość gość
"Taaa zdrowy egoizm to karmienie mm wlasnie kretynko!!! " Buahaha! Już dawno tak durnej mamuśki tu nie widziałam :D Nie, karmienie mm to podawanie dziecku gorszego, sztucznego pokarmu z powodu lenistwa tudzież zmartwienia o wygląd cycków (choć i tak karmienie nie ma na to wpływu, bo w czasie ciąży piersi zmieniają kształt nieodwracalnie, więc matki, które wybierają mm z tego powodu są nie tylko egoistkami, ale i idiotkami bo tak czy srak będą miały "zwisy", karmienie tu już nic nie zmieni) to nie jest zdrowy egoizm.

Gość gość
pierś jest zdrowsza i każdy lekarz to powie

Gość gość
Kretynko jak nie karmisz i nie dopuscisz do nawalu to ci sie nic nie zmieni. Ja po cc mialam malo pokarmu jak wyszlam ze szpitala poszlam po brom i cycusie sliczne jak byly. Smutne jak sie musisz sama pocieszkac ze kazda ma zwisy tak jak Ty.

Gość gość
One namawiają do karmienia, ponieważ jak one mają brzydki biust to inne też mają mieć. Karmiłam 2 tygodnie i nie dość, że biust piętro w dół to jeszcze dziecko w nocy co godzinę głodne, katorga, głupiego robota.

Gość gość
"Cycusie" nie dość, że tępa to jeszcze infantylna :O Mało obchodzi ile pokarmu miałaś, fakt faktem, że ciąża zawsze zmienia kształt piersi (na gorszy), większość kobiet pod koniec ciąży ma cycki dwa razy niżej niż przed, możesz się zgiąć w pół i zesrać, a tego faktu nie zmienisz. A największe to są i tak zawsze pod sam koniec ciąży i po porodzie.

Gość gość
głupia krowa nie karmi ze względu na wygląd cycków :O jakie to żałosne, mam nadzieję, że jak będzie chora lub stara to twoje dziecko też będzie miało w d***e twoje zdrowie i nawet cię nie odwiedzi bo ważniejsze będzie dla niego jego samopoczucie i to żeby się przypadkiem nie obrzydzić jak cię zobaczy...

Gość gość
Nie mam dzieci, ale też biorę cesarkę i mleko w proszku, cywilizowana jestem :P jestem niańką i smyk karmiony butlą ma się świetnie, ma teraz 20 miesięcy.

Gość gość
Zwisy to ty masz, bo byłaś w ciąży, karmienie nie ma nic do tego. Ja jeszcze dziecka nie mam i na razie mieć nie zamierzam buehehe :)

Gość MłodaMammma
Miałam cc bo córce bardzo spadło tętno i innej opcji nie było wręcz walczyłam o laktacje!! Gdzies miałam obwisły biust czy wstawanie w nocy. Wybrałam to co było najlepsze dla mojego dziecka. Uprzedze debilki ktore zaraz mi powiedzą ze to dlatego ze bida.. Karmiłam tylko 6 miesięcy bo straciłam pokarm i od tamtej pory karmie potomka Bebilonkiem Pro Futura, a ten do najtańszych nie należy. Nie karmiłam piersią bo chciałam zaoszczędzić tylko dlatego ze chciałam bliskości z dzieckiem a przede wszystkim najzdrowszej metody karmienia!!! Pozdrawiam egoistki

Gość gość
dokładnie, sama ciąża czyni biust brzydszym, nabrzmiałym i powiększa brodawy, oglądałam ostatnio akty kobiet w ciąży - każda miała wiszące cycki bez względu na rozmiar ale tu na kafe oczywiście każda cycki ma tak samo jędrne po ciąży jak i przed tak samo jak np. każda jest ciaśniejsza po naturalnym porodzie hahahaha :D oj kwoczki, kwoczki... takie bajeczki to przedszkolaczkom możecie wciskać, ale nie dorosłym ludziom

Gość gość
17;00 tak sobie tłumacz. Jak pokarmu nie masz to ci tępa strzało nie ma jak obwisnąć i nie kłam ze nie masz dzieci bo bys tu tak nie srala poy****a scierko, biedna patolo.

Gość gość
Ojjj jak się pocieszają i licytują, bo nie chcą się pogodzić ze swoją brzydotą :D

Gość gość
Buahaha i to jest właśnie "poziom" autorki :D Największa "patola" na tym temacie będzie innych od patol wyzywać. A najbardziej to ty tutaj "srasz" i atakujesz każdego kto się z tobą nie zgodzi. Ojoj, czyżbym z tymi "zwisami" jednak trafiła? :D Pokarm jest zawsze, mniej lub więcej, ale jest, więc nie pieprz takich głupot. A skoro jest to po pozbyciu się go cycki zawsze choć trochę opadną.

Gość gość
tiaaa kolejna która ma idealne i niezmienione cycki po ciązy :D znam wiele kobiet w ciąży i jakoś nigdy żadna nie miała takich samych cycków po urodzeniu dzieciora (noszą miękkie staniki i to po prostu widać), ale pocieszaj się dalej :D

Gość gość
Dawać dalej lecę po popcorn i kawusie