Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy był ktoś w egipcie końcem lutego z dzieckiem?

Polecane posty

Gość gość

Czy był ktoś w egipcie końcem lutego z dzieckiem? Jaka tam temperatura, wieje, jaka woda?, bo wybieramy się z 2 letnim dzieckiem a jest to jedyny termin kiedy możemy pojechać.

Gość gość
Nigdy nie pojechałbym do Egiptu z 2latkiem, nawet za darmo. Byłam tam 3 razy, zawsze z dorosłymi, swoją wodą i nastawiona, że jem tylko, żeby przeżyć :) Dziecko dostanie ostra biegunkę (jak co drugi turysta tam) i co spędzicie urlop w brudnym szpitalu ?Dlaczego akurat Egipt? Nie lepiej dołożyć i polecieć np. na wyspy kanaryjskie?

Gość gość
Chyba, najlepszy moment w roku na wyjazd di Egiptu. Temperatura pow 30, duza wilgotność, a wiatr jesli jest, to będziesz za niego bogu dziekowala. Ja bym tak malego dziecka nie wziela ze względu na wodę i jedzenie.

Gość gość
Byłam w egipcie i wiem jak tam jest, prywatna służba zdrowia dla turystów jest lepsza niż Polska. Pytałam o pogodę, temperaturę wody jaka panuje w lutym z praktyki oraz czy wieje

Gość gość
Dobrze dziewczyny piszą. Przemyśl to jeszcze. Ja bym wybrała jakiś kraj europejski. W Egipcie byłam raz i nigdy więcej nie zamierzam a już na pewno nie z moją małoletnią.

Gość gość
Włąsnie się zastanawiałam jak to jest, byłam w egipcie ale w czerwcu parę lat temu, dzieci mnóstwo wszędzie, znajomi byli z dziećmi i tez zachwyceni. Wiem że bardzo trzeba uważać na jedzenie i wodę i bardzo dbać o higienę. Rozmawiałam na ten temat z pediatrą i mówił że 2 latek spokojnie może jechać, zabezpieczyć w leki i śmiało lecieć

Gość gość
Skoro to już i tak postanowione, a nawet pediatra poleca taki wyjazd to nie wiem po co ten temat.

Gość gość
Pytałam o pogodę itp... A poza tym chodzi o to żeby rozwiać wątpliwości bo jedni mówią jedno, drudzy drugie i pytam mamy które rzeczywiście były z dziećmi w Egipcie jak było?

Gość gość
Nie umiecie czytac? Dziewczyna pytala mię o ty czy jechac tylko o warunki klimatyczne..

Gość gość
Może zapytaj w biurze podróży