Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Corka mojej partnerki podrywa mnie..

Polecane posty

Gość gość

Mam 41 lat. Od 7 miesięcy spotykam się z 37 letnią samotną kobietą z dzieckiem. Jej córka ma 17 lat. Niedawno wprowadziłem się do mieszkania partnerki. Zauważyłem że od momentu wprowadzenia jej córka zagaduje do mnie, szuka pretekstu do kontaktu, próbuje tez innych sztuczek. Ubiera się bardzo wyzywająco a po mieszkaniu często chodzi pól nago ( stringi i jakaś luźna bluzka), uśmiecha się i w ogóle kokietuje :o Co robić w tej sytuacji? Nie ukrywam, że jest atrakcyjna.

Gość zona1988
Żaden ale to żaden przyzwoity mężczyzna nawet by o to nie pytal. Pogoń gowniare i matka niech jej nagada.

Gość gość
Potraktuj ją tak, jak się traktuje własne dziecko, np. "nerki przeziębisz, jak będziesz tak ubrana latać", albo "nie zauważaj". W żadnym wypadku nie przyglądaj się jej półnagim pośladkom.

Gość gość
Olej mamusię, bierz córeczkę :)

Gość zona1988
Możesz miec jedna albo żadna tak naprawde.

Gość gość
zastanów się, 17 rzadko leci na takiego pryka, bądź mądry, spróbuj upiec dwie pieczenie na jednym ogniu

Gość gość
Możesz mieć dwie jak odpowiednio je zmanipulujesz :)

Gość Jacck1982
Bzyknij ja, jak kumata to zrozumie ze może być z tego fajny układ dla przyjemności bez zobowiązań, jak nie to będziesz w d***e bo jak się zakocha a ty się z nią przepisz to będziesz mieć p********e. Można spróbować ale tak jak mówiłem wytłumacz młodej ze robisz to bez zobowiązań

Gość zona1988
Uważasz ze 17-latce ktora sie tak zachowuje można cos wytłumaczyć? Juz szybciej to ona urobi i wyroluje jego.

Gość gość
Nie wiem w czym masz problem? Trzeba opieprzyc porządnie gowniare i tyle no chyba że lecisz na młodą. A tak swoją drogą to współczuję tej kobiecie córki

Gość gość
pewnie jej mamusia taka sama latawica była, 20 lat i ciąża :O Dla niej, tej starej, bez różnicy będzie kogo będziesz posuwać, byle nie zalej jej od razu, niech jeszcze podrośnie ze 3 latka :)

Gość gość
Tez prawda, ciekawe jakie relacje ma to dziewczę z matką?

Gość gość
Co robić w tej sytuacji? x Zaprosic ja do trojkacika z mamusia.

Gość gość41
relacja z matka ma poprawne traktują się dosłowne jak przyjaciółki..nie wiem...może to jakiś test na wierność dla mnie.

Gość gość
rób to co każdy zrobiłby na twoim miejscu - wygrzmoć ją bardzo mocno🖐️

Gość zona1988
O rany!!! Tak to na pewno test. Matka ja do tego namawia. Wytrzymaj a nagroda będzie wielka. Powodzenia

Gość gość
relacja z matka ma poprawne traktują się dosłowne jak przyjaciółki..nie wiem...może to jakiś test na wierność dla mnie. x No to juz oblales. Wypieprz ja porzadnie czlowieku, na co Ty jeszcze czekasz. Taka mloda, swieza, mokra i cieplutka cipka juz Ci sie moze nie trafic, a konkubina sie nie przejmuj. Malo to takich ~40, a bedzie jeszcze wiecej.

Gość gość
Testuje cie dla starej i doniesie jej o wszystkim jesli tylko zrobisz jakis krzywy ruch

Gość gość
Powinieneś opieprzyć 17- nastolatkę i porozmawiać z jej mamą..bo skoro tak chodzi przy Tobie to co robi poza domem ? Boże ! Dlaczego Wy dziewczyny się nie szanujecie

Gość gość
mam 30 letniego partnera i 17 letnią córkę i wiem że w życiu by mi takiego numeru nie wyciął :O ale widzę dewiantów na świecie nie brakuje :O

Gość gość
>>wiem że w życiu by mi takiego numeru nie wyciął hahahaha naiwność kobiet jest wręcz porażająca :D a wcale bym się nie zdziwił jak zaraz po zamknięciu przez ciebie mieszkania ona zaczyna rytmicznie podstkakiwać na jego kootasie :D

Gość gość
Większość mężczyzn tutaj to prymitywy,które zamiast mózgiem,myślą fujara. Autor tez do niż należy. 4 dychy na karku,a 17 letnie dziecko postrzega jako seksowne. Kto bardziej pusty ,ty czy ona????oto jest pytanie, zenada..

Gość gość
Większość mężczyzn tutaj to prymitywy,które zamiast mózgiem,myślą fujara O przepraszam , proszę tych gówniarzy nie nazywać mężczyznami

Gość gość
"gość dziś mam 30 letniego partnera i 17 letnią córkę i wiem że w życiu by mi takiego numeru nie wyciął pechowiec.gif ale widzę dewiantów na świecie nie brakuje pechowiec.gif " Hahahhaha ciekawe co za desperat wziął starszą masakra, skąd tacy się biorą, dwa że 17 latka to często już niezła cizia i często wyglądają na 20 parę. Każdy zdrowy facet koło 30 chętnie puknie 17 latkę to nie dewiacja a normalna sprawa

Gość gość
ale widzę dewiantów na świecie nie brakuje x A gdzie tutaj szanowna kafeterianka dostrzega znamiona dewiacji?

Gość gość
a Twoja matka dużo starsza od ojca?desperat i masakra ? to powiedz jaka jest różnica wieku między Twoimi rodzicami

Gość gość
Większość mężczyzn tutaj to prymitywy,które zamiast mózgiem,myślą fujara. Autor tez do niż należy. 4 dychy na karku,a 17 letnie dziecko postrzega jako seksowne. Kto bardziej pusty ,ty czy ona????oto jest pytanie, zenada. x Normalnie szok i niedowierzanie. Kto tak szanownej kafeteriance mozg spral, Proboszcz na niedzielnym kazaniu? Czy moge zadac pytanie, w jakim wieku szanowka kafeterianka pierwszy raz wspolzyla?

Gość gość
Hahahhaha ciekawe co za desperat wziął starszą masakra, skąd tacy się biorą, dwa że 17 latka to często już niezła cizia i często wyglądają na 20 parę. Każdy zdrowy facet koło 30 chętnie puknie 17 latkę to nie dewiacja a normalna sprawa xxxxxxxx oceniasz to pajacu przez pryzmat własnej matki???:classic_cool: stul ten pysk debilu.

Gość gość
Owszem,w wieku niecałych 19 lat.,ale z rówieśnikiem,a nie ze starym prykiem,który mógłby być moim ojcem.

Gość gość
>>17 letnie dziecko takie dziecko niejednego by cie nauczyło, stara raszplo:classic_cool: