Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podrywa mnie zonaty!

Polecane posty

Gość gość
14:44 o glizdzie podszyw jakiego poyebanego koniotrzepa, spadaj

Gość gość
Zapomniałam wam powiedzieć jego żona wie o tym że on zarywa obce baby, powiedziała mu że teraz dawać mu nie będzie i ma sobie poszukać jakieś p/i/p/k/i do roochania.

Gość gość
Puść bąka jak on Ci wepcha siusiaka w pupe.

Gość gość
To co opisujesz kwalifikuje się jako molestowanie seksualne. Jeśli masz dowody i świadków, to wiesz co masz robić. Najpierw go postrasz, a potem, jak perswazja nie poskutkuje- działaj

Problem z takimi facetami polega na tym, ze czują siè bezkarni. Dlatego napisałam o takim a nie innym sposobie. Równiez chodzi o to, by w pracy nikt nie wiedział, bo zrobi siè afera. Ludzie są okrutni, czèsc osób bèdzie siè zarzekac, ze widziała!,jak go kokietujesz. Wierz mi Autorko, ze zalatwienie tego poza pracą bèdzie najkorzystniejsze.

Problem z takimi facetami polega na tym, ze czują siè bezkarni. Dlatego napisałam o takim a nie innym sposobie. Równiez chodzi o to, by w pracy nikt nie wiedział, bo zrobi siè afera. Ludzie są okrutni, czèsc osób bèdzie siè zarzekac, ze widziała!,jak go kokietujesz. Wierz mi Autorko, ze zalatwienie tego poza pracą bèdzie najkorzystniejsze.

Gość gość
O matko ludzie czego się spuszczacie to jakaś marna prowokacja. Normalna kobieta nie będzie pisała o takim goownie na forum. Powie facetowi że ma spierdalać,bo jak nie to wyśle sms jego żonie lub oskarży go o molestowanie

Gość gość
Czy to podszywanie sprawia wam jakas przyjemnosc? Bo to naprawde dziwne. Zanim zaczniecie mieszac mnie z blotem to przeczytajcie ze zrozumieniem MOJE wpisy. Mowilam mu zeby dal mi spokoj i to nie jeden raz. Nie chce skladac zadnych oskarzen, bo chce uniknac afery na cala firme. Sama sie sobie dziwie, ze tu napisalam. Szukalam rady ale to chyba ostatnie miejsce gdzie powinnam o cos pytac. Dziekuje tym, ktorzy wypowiedzieli sie normalnie, rzeczowo i na temat.

Gość gość
oj gimbazam, gimbaza. na was to powinni mowic debilibaza albo p***bobaza. po co te podszywy? no ale coz. idiotow nie sieja. autorko pogadaj moze z tym gosciem na spokojnie albo go po prostu postrasz. taki zimny prysznic dobrze mu zrobi. fujarka go swedzi ewidentnie wiec uwazaj.