Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wlasnie wydalam 500 PLN na kosmetyki

Polecane posty

Gość gość

Nie umiem sie powstrzymac od wydawania na kosmetyki i ciuchy... jak sobie pomoc :(

Gość gość
co to za kosmetyki, zobaczymy czy warte chociaż tyle

Gość gość
wszystki azjatyckie koreanskie serum z placenta krem z wyciagiem ze slimaka i cudenka do makijazu

Gość gość
z ebaya? Co za cudeńka do makijażu?

Gość gość
Wiesz jak licz na swoje nie na meza. Jak bys mi do wyra wszla tlusa to do pralki 60 stop in. Jak kobbete ko hm i znam . Tooco jej te popirdulki? Heloł! A k***y sie upieksAja bo niejeddnego koguta na mysli maja. Ech wy. Wiem ze kochac to nizawsze e to samo. Pies was j***l. Pomijam te co maja dusze:-)

Gość gość
Wiesz jak licz na swoje nie na meza. Jak bys mi do wyra wszla tlusa to do pralki 60 stop in. Jak kobbete ko hm i znam . Tooco jej te popirdulki? Heloł! A k***y sie upieksAja bo niejeddnego koguta na mysli maja. Ech wy. Wiem ze kochac to nizawsze e to samo. Pies was j***l. Pomijam te co maja duszeusmiech.gif xxx naucz się najpierw pisać bo zrozumieć tego nie idzie

Gość gość
nie bardzo rozumiem sens ostatniej wypowiedzi :)

Gość gość
na jakiego męża? ja wogóle nie zamierzam mieć męża . kosmetyki kosztowały mnie 5 razy. najlepsza waluta

Gość gość
nie z ebaya, pelno tam podrobek ze strony koreanskiej bezposrednio BB cream ze skin 79, puder i korektor z its skin, eyeliner z tony molly peeling kwasowy do stop holika holika plus krem z placenta i krem ze slimaka :)

Gość gość
juz sie ktos podszywa :) kupuje za swoje

Gość kasiskopaskudne
brzmi super sama chcialabym tak poszalec, i doskonale cie rozumiem tez wydaje za duzo szczegolnie na ubrania

Gość gość
jak to dobrze, że nie muszę wydawać setek na kosmetyki, by wyglądać...

Gość gość
Zajeżdza mi to zakupoholizmem... Też wydaję setkami na ciuchy i kosmetyki, a potem kombinuję jak dotrwać do wypłaty :( Tydzień temu kupiłam buty za 1000zł, a do wypłaty jeszcze daleko. Niedawno zadzwoniłam do psycholożki, znalazłam jej numer na forum i faktycznie miała rację że wpadłam w zakupoholizm. Umówiłam się z nią na wizytę, jak chcesz też spróbuj: 703 402 501

Gość gość zazdość
a moze ci sie tylko wydaje, ze wygladasz :) popatrz na bloga tej laski Azjatycki Cukier, ma 30 stke a wyglada na 17 wszystko dzieki azjatyckiej pielegnacji wlasnie :) Autorko raz sie zyje a pozatym juz Grudzien ot sprawilas samej sobie prezent na Mikolajki :)))))

Gość gość
Ja wydam w tym miesiacu ok. 1000zl, czekam na promocje -30% i jazda:P

Gość gość
wyglądam ;) a Azjatycki Cukier wygląda na swój wiek bez makijażu najlepszą pielęgnacją jest sen, żadne ślimaki go nie zastąpią ;)

Gość gość
Azjatycki cukier wygląda młodziutko tu sie zgodze z autorką. Niektóre moje 30letnie koleżanki to wyglądają jakby miały co najmniej 10 wiecej, krótkie włosy, za mocny makijaż albo jego całkowity brak , sylwetka masywna.. a Azjatycki cukier jest taka dziewczęca i słodka;)

Gość gość
ja wyglądam dziewczęco i słodko bez grama makijażu na twarzy, więc sorry, ale nie azjatycko cukrujcie mi tutaj :D

Gość gość
Ale ona ma bardzo ładny makijaż, wlaśnie taki dziewczęcy podkreślający jej walory - ładne policzki i oczy :)

Gość gość
Znam ten ból, ja też tyle wydałam ostatni. A kupiłam tylko podkład Dior i puder rozświetlający guerlain meteorites. Ale myslę sobie, że na coś trzeba wydawać pieniądze i lepiej zapłacic więcej niż być niezadowolonym. Takze autorko głowa do góry, nie jesteś sama:P

Gość gość
15:35 jeśli masz poniżej 40 lat, to żaden szczególny wyczyn wyglądać dobrze bez makijażu, o ile dbasz o siebie rzecz jasna, w późniejszym wieku, to niestety trochę trzeba zacząć w siebie inwestować, jeżeli kogo stać, bo bez tego to ciężko o świeży i młody wygląd, nie oszukujmy się

Gość gość
co to jest 500zł - idź do daglasa i kup sobie dobry puder i podkład to może te 500zł Ci starczy.

Gość gość
Czy kosmetyki z AVONU są dobre czy to badziewie?

Gość gość
Ja lubię dbać o siebie, uwielbiam kosmetyki,ale nie widzę sensu w kupowaniu pudru czy kremu za kilkaset złotych, bo nie wierzę,że mają jakąś magiczną moc i są kilkanaście razy lepsze i skuteczniejsze od tych za złotych kilkadziesiąt, gdyby tak było to w przypadku gwiazd i bogatych bizneswomen nie byłoby potrzeby korzystać z usług chirurgii plastycznej!

Gość gość
Niewaszne suczko jak pisze:-) . Pewnie powturze . Jak mi bys tuetq i wsarowqna do wyra weszla to'wrzatku bym do wannynalal potem jak jeszcze by mi stanol moze bym cie ukul. Jak sie smarojesz to wiem ze nie dlqmnie:-) .znam cie czysto m i nic przedemna nieukryjesz:-) . A jak ukrywasz to nie dlamnie:-) . Jebaj sie:-)

Gość gość
Akurat jeśli chodzi o podkład czy puder to różnica jest niebagatelna! Nie wydaję 230 zł na podkład diora bo nie mam co z pieniędzmi zrobić, naprawdę. Ale podkład za 60 zł z np. borjouis jest dla mnie zwyczajnie kiepski, tworzy maskę, jest żółtawy itd. P.S. Już prędzej mogę zaoszczędzić na kosmetykach pielęgnacyjnych. Kupuję te apteczne albo robione przez dermatologa na zamówienie.

Gość gość
a ja wydałam 2.5 tys. na Lancome

Gość gość
Ja kupuję podkład MF i nie mam maski, kolor jest naturalny, dobrze się trzyma i generalnie ładnie wygląda na twarzy. Jeśli chodzi o kosmetyki do pielęgnacji, to przekonałam się że czasami te najtańsze polskie marki potrafią być naprawdę fajne i skuteczne.

Gość gość
Avon to badziewie, same szkodliwe skladnki i sztuczne polepszacze Jezeli nie stac cie na pozadne kosmetyki to lepsze beda naturalne olejki no olej kokosowy itp niz Avonowskie chemikalia

Gość gość
tak Dior marze o calym zestawie Dior Snow :(((( a z azjatyckich kosmetykow o czyms z The History of Whoo niestety wszystko poza moim finansowym zasiegiem ;((((