Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMYSŁ NA BIZNES !!!! SZYBKO !!!

Polecane posty

Gość gość

Kochani mam wielki wielki problem. Otóż udało mi się wynegocjować bardzo dobre miejsce w galerii handlowej, jednak to miejsca nie spełnia moich wymagań dotyczących realizacji pomysłu, które miałem pierwotnie. Ze względu na bardzo dobre miejsce, budżet, który mam już wygospodarowany, nie chciałbym tracić tego lokalu. Potrzebuję dobrego pomysłu, który sprawdzi się w galerii handlowej : - zaraz przy wejściu ! Na przeciwko znajduje się duży sklep spożywczy (znanej marki - sieciówka), obok jest kwiaciarnia, t-mobile, pley, plus... wyżej są sklepy z odzieżą. Macie jakieś pomysły co może tam stanąć?

Gość gość
???????????

Gość gość
strzel sobie z paltza

Gość gość
Moze, cos z szybkimi przekąskami: jakies słodkie bułki, lody, czy zapiekanki np... ;)

Gość gość
coś co omami dzieci :P

Gość gość
ja to miałąm pomysł, żeby prywatne przedszkole otworzyć. Uważam, że to może być naprawdę fajny i opłacalny biznes. Mam na oku lokal, kadrę pedagogiczną, al. Kurczaki marzenie jest takie, żeby w przyszłości przedszkole było takie jak to: ( www.elfik.pl ). Bajka.

Gość gość
ale sie spierdzialam

Gość gość
Na zdrowie po raz 2, nie wąchaj tylko.

Gość krulewicz Myszkin
a robisz jakis biznes? ma ktos moze zbedny fotelik? moze byc fotel zreszta :classic_cool:

Gość gość
Przechowalnia Dzieci , kącik malucha Z kafejka dla mam kawka ciasto deser i dzieci / zdrowe deserki z owocami przekąski.

Gość gość
teraz wale kloca

Gość gość
Może zabawki? :) dzieci idą do spożywczaka z rodzicami a potem namawiają mame czy tate na zabawkę. Ja mam podobny biznes. Ściągam zabawki przez allinside.pl i sprzedaję w Polsce z bardzo, baaaardzo dużym zyskiem :)

Gość wiktoria741
Rozpocznij swoją podróż w świat zapachu - zostań naszym partnerem ZOSTAŃ NASZYM PARTNEREM DYSTRYBUCYJNYM Marketing zapachowy to świetny pomysł na nowy biznes lub rozszerzenie działalności istniejącej firmy. Krajowy lider w rozwoju i wdrażaniu innowacyjnych technologii i rozwiązań z zakresu Aromamarketingu, aromatyzacji i neutralizacji zapachów ma przyjemność poinformować o uruchomieniu sieci regionalnych dystrybutorów. W związku z ciągłą rozbudową sieci, w chwili obecnej poszukujemy nowych partnerów biznesowych! Aromamarketing to świetny pomysł na nowy biznes lub rozszerzenie działalności istniejącej firmy. Zapewniamy pełne wsparcie merytoryczne i techniczne oraz szkolenia. Osoby zainteresowane współpracą, prosimy o kontakt z biurem tel 22 266 0 366 lub e-mail. partner@aromacorp.pl

Gość derko20
A co możecie polecić sklep z spersonalizowanym prezentem?