Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misty lady

WITAJCIE, CZY DOBRZE ROBIĘ?

Polecane posty

Mam na imię Jowita. Poznałam miesiąc temu faceta, bardzo przystojny jest, dba o ciało, koleżanki strasznie mi zazdroszczą Michasia, bo posiada on nie tylko urodę ale i pieniądze, które wydaje na mnie. Jednak on jest starszy, ja mam 19 lat a on 27. Mam pewne wątpliwości, bo już widać u niego pierwsze zmarszczki i myślę by dać sobie spokój z nim. Chyba jego auto i prezenty zakleiły mi oczy. Podjęłam decyzję, że zerwę z nim kontakt ale nie wiem czy mam mu oddać łańcuszek złoty, koszt około 900 zł . Koleżanki mówią, żeby nie oddawać sprzedam i będę mieć kase. co myślicie?

mam chytry plan aby opylić w lombardzie zdobycz, już wyceniła mi pani w skupie złota. ale obawiam się, że zjedzą mnie wyrzuty sumienia.

Gość teoodorek
jak to nie prowo to debilny ten facet, jeśli dał jakiemuś pustakowi biżuterię o takiej wartości. ale zawsze powtarzam, że swój swojego znajdzie, więc dziewczyno trzymaj się tego bezmózgiego yeti.

teodoorek, a ciebie to pewnie nie stać na taki gest. Nie oceniaj Michasia miałam imieninki, a on mi sprawił taki prezencik.Co w tym debilnego? :-/

Gość gość
wyciśnij z niego ile się da. dobrze mu obciągnij to może Ci nhawet autko kupi i wtedy mu kopa , że Ci życie zmarnował niegodziwiec pomarszczony.

jeszcze sie z nim nie kochałam, nawet nie dotykaliśmy się w tych miejscach :D Michaś nalega, ale ja mu się nie oddam :D Dzisiaj o 20 ma przyjechać do mnie na noc, mam zamiar mu wszystko wyznać. Nie wiem co zrobić z łańcuszkiem.

Gość gość
jestem pod bardzo duźym wrażeniem Jowitko.

Czekam na Michasia, postanowiłam, że powiem mu wprost, że przeszkadza mi jednak jego wiek. tylko ja dalej nie wiem co z łańcuszkiem zrobić!!!