Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona17031989

Najgorsze uczucie na świecie...

Polecane posty

Gość zmartwiona17031989

to kochac inną osobe,a ta albo sie zabawi i odrzuci oraz byc nie kochanym przez tą osobe. Doświadczyłam tego nie raz,boje sie otworzyc na nowy związek,nową milosc. Odrzucam dzieki temu wszystkich facetow za to co zrobil mi jeden :( nie chce tak zyc........:(

Gość gość
współczuję. Ja muszę odrzucić jednego faceta i wiem, że nie będzie mu łatwo...Nie lubię kogoś ranić, ale co jak ja go nie kocham..

Gość zmartwiona17031989
Rozumiem , zawsze tak jest :) Ktos musi milosc s*******ic ... Boje sie otworzyc na kolejną przygode ktora sie tak samo skonczy,a chciałabym aby byl ten jedyny.

Gość gość
no tak... teraz ja odrzucam, ale to kiedyś mnie odrzucili i może dlatego teraz trudno mi pokochać..

Gość gość
To śmierć kogoś kogo kochasz.

Gość gość
Dokładnie, smierć albo nieuleczalna choroba Mnie boli tez np los bezbronnych istot maltretowanych przez okrutnych ludzi, zwierzat, małych dzieci.....

Gość gość
P********ie kolejnej pseudoromatycznej idiotki. Jak Ci ktoś umrze, będzie cierpiał ciężko chory itp wtedy otwórz sobie swój durny temat. I tak, masz prawo czuć się źle, ale jako jednostka która ma na tyle inteligencji by wleźć na forum i jojczy powinnaś się zastanowić nad tym jakich słów używasz, nad tym na jakim świecie zyjesz i uświadomić sobie, że masz lepiej niż 99,99% ludzi na świecie

Gość gość
najgorsze uczucie na świecie... spotkać swojego sąsiada...zboczeńca, udającego przed wszystkimi idealnego ojca i męża bydle tfu....

rok temu taki jeden s******l zabil 8 latka mlotkiem , matka tego chlopca moglaby wam cos powiedziec o najgorszym uczuciu na swiecie

Gość gość
To może nie jest najgorsze uczucie na świecie ale jedno z gorszych. Mnie zdradziła z byłym moją pierwsza dziewczyna. Zrobiła to bezczelnie jeszcze z radością się do tego przyznając i śmiejąc przez słuchawkę. Minęło 6 miesięcy a ja boję się tego ze będę kogoś kochal a ta osoba przez jjakiś czas będzie udawać że jestem jej całym światem, że mnie kocha a potem z dnia na dzień zrobi mi coś takiego mówiąc że jestem zerem i ze nigdy mnie nie kochała. To jest ból.

Gość gość
Dokładnie mam tak samo. Facet zdradzał , oklamywal, gral w podwojne karty -okazalo sie ze ma zone, mowil ze kocha a sie TYLKO bawil......

Gość gość
agonia o jakim przypadku mowisz?