Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o tym facecie

Polecane posty

Gość gość

jakis dziwny mi się wydaje. Podstepem zdobył do mnie kontakt, chociaz mnie nie widzial(no chyba,ze chcialo mu się sprawdzić na fb) pisze o zwiazku, ze szuka dziewczyny - ok ale w takiej formie to zalatuje desperacją. No i zobaczylam go na fb. Nie jest jakis brzydki, ani głupi. Wiec gdzie tkwi haczyk? Moze jest biedny i juz bierze co popadnie? Nie jestem brzydka ale to wszystko mi smierdzi jakos :D ps. jak zaproponowalam mu zwykla znajomosc to powiedzial cos w ten desen"ok, to moze dzieki Tobie kogos znajde" no jak tak mozna lol :D?

Gość gość
Desperacje widać u Ciebie nie jego.

Gość gość
desperacja to raczej nie u mnie, nie wiem co zle moglam napisac,widocznie nie zrozumialas/es

Gość gość
Obcy facet który nigdy Cię nie widział, proponuje Ci związek a Ty się nad tym zastanawiasz. To właśnie jest z Twojej strony desperacja.

Gość gość
Nie zastanawiam sie nad zwiazkiem z nim tylko ogolnie nad takim zachowaniem , tak sobie chcialam pogadac :D

Gość gość
daj sobie z nim spokój, moze ktoś mu powiedział że szybko godzisz sie na związki. jeśli wiesz co mam na myśli. niech szuka szczęścia gdzie indziej.