Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lista Chamów z ERO

Polecane posty

do gość dziś Nie p*****l tylko dolaczaj do Generala ciastka na lesnej polanie bedzesz mial okazje pokazac jaki jestes twardziel

Gość Legion Chamów z ERO
To będzie moja praca magisterska, dlatego koniecznie Kuszo zorganizuj sobie koleżankę. Za jednym zamachem ocalę dwie dusze. Po takich egzorcyzmach, trzeba będzie was z łóżka traktorem wyciągać...

Gość Legion Chamów z ERO
Co będę dołączał. Ty za trzy miesiące przebywania na forume będziesz jak z waty. Już zaczynasz stękać. Ja za chwilę idę na siłkę Elegancko się wyrzeźbię i proponuje byś zrobił to samo, bo jak przyjedziemy z chłopakami ze Zgorzelca na polanę, to chcemy się bić i spuścić wp̣ịeṛḍol a nie pacyfikować chude zniszczone umysłowo szkapy.

Gość gość
Czy wystarczy mieć inne zdanie niż wilk żeby zostać chamem? Czy trzeba się jakoś zasłużyć? Miałem kiedyś bana na tym forum, wystarczy? Kusza, daj znać czy egzorcyzmy podziałają, będę miał ofertę dla Ciebie ;-)

Gość
to pisałem ja - Jarząbek Wacław, trener drugiej klasy. Niech żyje nam prezes sto lat!

Gość Legion Chamów z ERO
Pewna jestem, do pogodynek. Popraw włosy i nadawaj prognozę pogody. LCzEro to poważna sprawa i to trudny temat, którego możesz nie udźwignąć a my ze Zgorzelca, nie podcieramy nosków smarkulom... Zabije mnie za to ;)

Gość Legion Chamów z ERO
Nie mam zielonego pojęcia, ale z właścicielem portalu O2 jestem na TY Samara rozumiesz, że w takiej sytuacji to nie żaden problem w jakie miejsce udamy się po zniszczeniu watahy wilków. Kopnij w dụp̣ę męża, bo rozumiem że on stanie w Twojej obronie, by przestał oglądać ogłupiające seriale, bo czeka go konfrontacja z ekipom ze Zgorzelca. I jak możesz, zadbaj o to, by nie wyskoczył w bamboszach, bo chłopaków pozabija śmiechem.

Legion, mąż?:O Ale ja sama mieszkam:O A Znasz Łysego, Garba, i Zenka? no, to co mnie swoją watahą straszysz? hę😴

Gość gość
Kurva a jak ja tam wjade to zrobie takie karate,ze szok! Ostatnio Jackie Chana i Seagala ogladalen wiec kurva nie radze. Podjade jak Cie chwyce za noge tak nie puszcze i co zrobisz? Nic bedziesz blagal zebym puscil! Potem wykrece Ci reke i dostaniesz ostrego plaskiego wiec nie pyskuj. :-D

Gość gość
Nawet jakbys byl z nim na Ty to cos to da? Lochy nawet nie wiecie gdzie zyjecie:-D Kafeteria nie nalezy juz do O2 :-D

Gość Legion Chamów z ERO
pewna jestem, to sobie jakiegoś wymyśl. Chyba nie brakuje Ci wyobraźni. Nie wiem pożycz od sąsiadki, bądź kreatywna. Przyjeżdżamy z chłopakami ze Zgorzelca, by spuścić łomot. Jak wyskoczysz, chłopaki będą rozczarowani, jeszcze zaczną Cię podrywać a wtedy trudno zapanować nad moralem legionistów a trzeba dać jeszcze wycisk cynikowi wieczorową porą.

Gość gość
a cynikowi za co?

Gość Legion Chamów z ERO
Za jajco. Prewencyjny wpịeṛḍol ,by inni już nie fikali do chamów a swobodnie pisali na swoich tematach a syf i trollowanie traktowali z przymrużeniem oka. ;)

Gość Pani eL
Dzień dobry. Czy tu dają wp*****l?

Gość Legion Chamów z ERO
Dzień dobry, Pani eL Idealnie trafiłaś. Mamy bogaty wachlarz usług. Od zwykłego pobicia, po profesjonalne ustawki. Co ciebie interesuje?

Gość Pani eL
Interesuje mnie spuszczenie wp*****lu. Zlecenie dostałam. A to miejsce wydaje się być do tego stworzone. To mogę tutaj, tak?

Gość Legion Chamów z ERO
Konkretniej? Ty komuś chcesz spuścić wpịeṛdol, bo ktoś cię o to poprosił? Walisz konkretami albo zmykaj.

Gość Pani eL
Co za niegościnny cham 😴 Dobra, k****, przyszłam pomóc Kuszy w spełnieniu niezbędnego do przeprowadzenia egzorcyzmów warunku. Ale widzę, że musimy to zrobić gdzie indziej.

Gość Legion Chamów z ERO
Kuszę temat przerósł. Chyba nawet nie napisała, tylko pierdnęła sobie w klawiaturę. Ten projekt legł w gruzach już na samym początku i praca na nim jest bezcelowa. ;) Zdecydowanie gdzie indziej. 🖐️

Gość gość
1sza pozycja na liście: Wilk.

Gość gość
druga pozycja na liście: zwieracz ducha cafe, jest wyjątkowo chamski na ERO.

Gość Andrzej44
Co Wy chcecie od mojego wilka?

Gość Legion Chamów z ERO
Tylko to ma być ręcznik a nie chusteczka do nosa, pewna jestem. Fiuty będą im stawać i z trudem nawet generał ciastek nie utrzyma dyscypliny. A to poważne turne po Polsce i nie czas na amory, tylko zadawanie bólu przeciwnikowi a to jest 80% na 20% I walka wydaje się nierówna, ale nie dla nas ze Zgorzelca

Gość Legion Chamów z ERO
Co chcemy? Tylko tego. by miał kogoś, kto odwiezie Go na pogotowie. Ty Andrzej44 , (dobrze napisałem), reperowałeś już sandałki Eskimosom, więc idealnie się tam nadajesz. Tylko jakoś się odznacz, bo chłopcze będą tam wszyscy fruwać ale jak zobaczą noszowego z gustowną apaszką, odpuszczą i dalej będziesz mógł zwozić pobitych górali w bezpieczne miejsce.