Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lista Chamów z ERO

Polecane posty

Gość gość
Dlaczego nikt nie wymienil Gwiazdorka?:D przecez to cham czystej wody!!!

Gość gość
Juken to straszny cham... ale od tak dawna sie nie pojawiał, iż mam nadzieję, że już tu nigdy nie wróci :P

Gość gość
największy cham?:D Naczelny cham kafe :D:D ozdrawiam i przesyłam całuska tam gdzie lubisz najbardziej 👄

Zawsze bylam za przedswiatecznymi porzadkami;) nalezy usunac źrodlo smrodu, a nie zajmowac sie wylacznie wietrzenim:-O ja tam go.owna sie nie brzydze:-P widok krwi lubie;) dajcie mnie na OIOM:classic_cool:

Gość niestała    czytaczka
Czy szanowny Legion ma już zaopatrzeniowca ? Gdyby nie, to polecam swoją osobę. Żarcie i co tam jeszcze, niezbędnego do zagrzania ducha walki, to podstawa w dobrej strategii. Nic tak nie zagrzewa do boju, jak świadomość, że potem będzie można, napchać bebzon golonką na piwie, dajmy na to ;) :D:D

Gość Legion Chamów z ERO
Dziewczyny uspokójcie się. Do LCzERO mogą należeć tylko chamy. Wy reprezentujecie zupełnie inny poziom. Przychodzicie sobie na forume, by się pobawić, oderwać od rzeczywistości, poflirtować a nawet zwyczajnie popisać. ;) Gdy tu chodzi o poważne sprawy a temat nie jest dla wszystkich. :P A już na pewno dla tak wspaniałych osobistości jak WY. :) Gromowładna, osoba, która zapisała Cię na listę, została już wydalona przy akompaniamencie wybijanego rytmu. Po uprzednim wychłostaniu oczywiście. To również czeka tego od RIMMINGu, ( nie wiem czy dobrze napisałem ) Dla takich smrodów nie mamy litości, znaczy się chłopaki z I Centurii Zgorzelec.

Gość Pani eL
Dobijanie konających wydaje się być ciekawym zajęciem 😴 Chociaż nie, to zbyt humanitarne. Mogę szturchać bagnetem do upływu ostatniej kropli zepsutej krwi :classic_cool:

Gość Legion Chamów z ERO
Idziemy w bój, by rozwalić mitomańską armię chudych barbarzyńskich wilków. Kociołek dobrej strawy nikomu nie zaszkodzi i kobieta taka jak, niestała czytaczka pewnie by się przydała, ale spartańskie wychowanie i dyscyplina wystarczy. Nie chcemy narażać tak bezcennych kobiet na niepotrzebne niebezpieczeństwo. Kiedy wrócimy z tarczą, wtedy da popis umiejętności. Oby tylko chłopaki z I Centurii Zgorzelec, Jej samej nie zjedli. ;P :P

Gość Legion Chamów z ERO
Moja droga Tabasko :) Popraw lepiej włosy, bo do chamów, Ci daleko. Chyba że dasz się wymieszać ze sokiem malinowym i setką wódki, wtedy to, będziesz jak "wściekłym psem" :P :P 🖐️

A to Legionie w dupę mnie pocałujcie, jedyne na co was stać to pierdolić i chuj z tego i tak mi nikt podłogi nie umył😴 Nie chcę do Was należeć, tak nisko nie upadłam job Wasza mać była!😴

Gość Legion Chamów z ERO
Pani eL, nikt z I Centurii Zgorzelec nie dobija wrogów. Traktowani są z należytym szacunkiem, jednak są jeńcami wojennymi. Dlatego będą izolowani od reszty społeczeństwa z wiadomych przyczyn. I zapewniam Cię, że będą żyli lepiej, jak chory w szpitalu, którym przysługuje ubezpieczenie z NFZ. :P :P

Gość Pani eL
Co to za głupie pomysły. Nie zgadzam się łożyć na to tałatajstwo 😴 Dobijać i już! Żeby taka niesprawiedliwość... To tutaj, na ero, ludzie głodni tacy chodzą, że kaczki ze stawu im chleb rzucają a Wy swoje miłosierdzie w kierunku zbrodniarzy wojennych wolicie kierować, jeszcze zaszczytnym mianem jeńców wojennych ich honorując... Skandal, powiem Wam! Ja do tego ręki nie przyłożę. Ani nawet jednego pośladka 😴

Gość Legion Chamów z ERO
pewna jestem, psycha siada? ;) A kto ma Ci umyć? Szmata i jedziesz równo, chyba nie myślisz że chłopaki z I Centurii Zgorzelec mają czas na domowe porządki. Treningi, siłka, basen... nie wystarcza już czasu by pomagać swoim kobietą. Idziemy na wojnę a nie prać pieluchy, po rozwalaniu watahy w drobny pył, dopiero zadbamy o własne ognisko, teraz za mopa i niestety :( do pracy, bo samo się nic nie zrobi. Takie życie. ;)

Gość Legion Chamów z ERO
Pani eL , "tałatajstwo" czy nie, są ludźmi. Może w barbarzyńskich nastrojach, ale LCzERO szanuje swoich wrogów. I gdy się poddają nie dostają dodatkowego z lewego sierpowego, tylko walka jest zakończona... gramy honorowo, dlatego między innymi nie chcę by tak porządne dziewczyny jak Pani Słowianka, Niestała, Pewna, Gromi, czy nawet Tabasko, angażowały się w te smutne i zdecydowanie aranżowane wojenki :P :P :P

Czy nawet? No już od chamów zostałam wyzwana, to myślałam, że się nadam. Poprawię grzywkę i idę :-o

Gość Legion Chamów z ERO
Tabasko, bo jesteś tu figurantką, celebrytką, takie zaraz są atakowane. Pobeczałaś się? Daj spokój, baw się dobrze po swojemu. A widzę, że potrafisz to robić. :) Napady są, były i będą. Dlatego to forume jest takie specyficzne. I chociaż wiem, zdaję sobie sprawę że to złe, to jednak dodaje to troszeczkę pikanterii a Ty jako Tabasko powinnaś się najlepiej orientować... ;) 🖐️

Pewna jestem napisala" potraficie tylko p******ic i chuj z tego":) toz to wspaniale:) wlasnie o chu.uja na ERO chodzi:D i wreszcie jest na temat:-P 🖐️ ok.w takim razie nie ide z Wami, czekam na potrzebujacych;) zastosuje metode usta- usta:classic_cool: ;)

Generale Ciastek Grota Nestle Ma na imie Paweł w realu a teraz mozesz Wilka obrazac ile chcesz tylko mi ulatwiasz sprawe doniesienia do prokuratury bo juz jestem dla ciebie realna osoba z imienia:)

Gość Legion Chamów z ERO
słodka słowianka, nawet sobie nie zdajesz sprawy, ale po Twoim wpisie o krwi z I Centurii Zgorzelec, tylko jeden nie oddał honorowo krwi. ;) Uparł się że woli przelać ją na polu walki, widać lubi jak coś idzie w piach a nie służyć wyższym celom.

Gość Legion Chamów z ERO
Generał ciastek wygrał już nie jedną bitwę z hordami barbarzyńskich najemców, dlatego smyku Wilku cedź słowa, bo psychologicznie Cię wykończy, a I Centuria Zgorzelec rozniesie w pył, bandę wilków i górali i doszczętnie spali bacówkę, oczywiście upewniając się wcześniej, czy na pięterku ktoś aktualnie się nie zabawia :P W dobre mając poważną bitwę w dụp̣ie.

Gość ciastek ze shreka
Uważaj Legion, Wilk ma na imię P****. A jak pewnie wiesz, osób o imieniu P**** nie mozna obrażać, prokuratura wszczyna postępowanie z urzędu. Wilk ujawnił przed nami swoje imie i juz nie jest obcą osobą. Zaraz ujawni również długość nogawki i trzeba będzie dołączyć do WPNK122948989275, innego wyjścia nie będzie. Wilk ujawniając swoje imie przestraszył mnie nie na żarty, dlatego przepraszam pana P**** i zostawiam was samych Legionie 🖐️ Poza tym z polany i tak nic nie wyjdzie, Wilk jak zwykle cos sciemnia.

Tak, tak wiem 💤 Czytałem już o Jego wizytach u właścicieli portalu,czy policji. :O Chcę mu ułatwić zadanie, bo jak się już zalogowałem, to poszło. Miał walczyć z chamami a tu Roberta koncertowo Go przetyrała. Osoba z 80% Wściekł się i już należy do ekipy, przepraszam LCzERO. :D :D :D :D Naprawdę błędny z Niego rycerz. :O Ale gdyby nie On, nie pojawiłby się perfekcyjne podszywy, moje wygłupy z Legionami Chamów. Niech sobie człowiek mitomani, chodź wkuṛwia nie robi tu nikomu krzywdy.

Gość Jacek 81
tutaj;-)