Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochalam się w zonatym

Polecane posty

Gość gość

Muszę go jak najszybciej uwieść i rozwieść z żoną;-)

Gość gość
Jak ma dzieci będzie to trudne.

Gość gość
Na szczęście nie ma. Żonę ma od 3 miesięcy. My widujemy się 2 razy w tygodniu.Wiem ze mu się podobam. On ma lat 32 ja 36.

Gość gość
W sumie to źle się wyraziłam . Muszę go w sobie rozkochać, bo uwieść to już go uwiodłam. Spędziliśmy ze sobą andrzejkową noc;-)

Gość gość
Fakt braku dzieci ułatwia sprawę tylko zaskakujący jest tak szybki kryzys małźenski 3 miesiące po ślubie po co w ogóle się źenił.

Gość gość
Nie mam najmniejszego pojęcia po co on ten ślub brał... fakt jest taki że uważam iż on jest moją poloweczką jabłuszka a ja jego. Miałam wielu facetów ale on jest moim ideałem pod każdym względem. Zakochałam się i już a byłam pewna , że mi się to raczej juz nie przydarzy.

Gość gość
Moźe jego źona jest w ciąźy? dlatego się źenił. Taki szybkie rozwody są domenom tylko aktorów i ludzi sławnych a teraz proszę zwykłemu człowiekowi szybki rozwód teź moze się przydarzyć.

Gość gość
Nie ,ona nie jest w ciąży. Byli ze sobą 5 lat jej rodzice nalegali na ślub, zamieszkali ze sobą pół roku przed ślubem. Ja go poznałam 10 mies temu jest trenerem mojej córki widujemy się regularnie 2 razy w tygodniu. Zawsze mi się podobał. Miesiąc temu bylam w klubie nagle ktoś podszedł do mnie od tylu złapał mnie za biodra przyciągnął do siebie i wyszeptal do ucha że od roku o tym marzy. Chciałam się odwrócić i uderzyć tą osobę w twarz i wtedy zobaczylam jego wzrok i nogi się pode mną ugiely. Miesiąc próbował się ze mną umówić aż się złamała. I umowilam. Najwspanialsza noc w moim życiu. Kocham go. Nie mogę przestać o nim myśleć.

Gość gość
Nie pozostaje mi nic innego jak źyczyć wam szczęścia w myśl powiedzenia miłość pokona wszelkie trudności

Gość gość
Jejku serdecznie dziękuję:-D:-D:-D:-D ja naprawdę myślę że to ten jedyny. Teraz zobaczymy się w piątek. Na sobotę jesteśmy umówieni na randkę. Juz nie mogę się doczekać;-) dam wam znać jak poszło. Myślę że powiem mu co czuję i poproszę aby podjął decyzję o tym czy ja czy ona. Tak będzie uczciwie.

Gość gość
On nie podejmie żadnej konkretnej decyzji i będzie Cię zwodził w nieskończoność. Skończ z tym- żonaty mężczyzna nie jest Twój i nigdy nie będzie.

Gość gość
No właśnie dlatego postawie mu ultimatum. Jeżeli chce być ze mną, ma odejść od żony w trybie natychmiastowym.

Gość gość
Zapomnij, popupczy i pudziesz w trąbe naiwniara:-)

Gość gość
Zapomnij, popupczy i pudziesz w trąbe naiwniara:-)

Gość gość
Ja tak samo tylko mecze się przez tą znajomość :o tzn on mi okazuje malo uczuć i ciągle jestem go niepewna . Powiedział że nie wie czy mnie kocha ,że to nie jest takie łatwe bo poznał mnie zbyt pozno itd i że od żony nie odejdzie bo się boi stracić rodzine

Gość gość
A ciągle się ludze że mnie pokocha :o Ja glupia i naiwna....wiem ze nie rzuci rodziny i to nie ma sensu ... Jest prawie 20 lat starszy i ma córkę prawie w moim wieku :o

Gość gość
Autorko gdyby czuł to samo co ty to nie ożeniłby się z tamtą kobietą. Skoro znacie się 10 miesięcy a on od początku marzył o tobie to nic by go nie zmusiło do tego ślubu. Pewnie widzi szansę na dodatkowe d*****nie i to tyle. Jak go postawisz pod murem i dasz ultimatum to masz jak w banku że ucieknie i ani d*****nia nie będzie. Także przemyśl dobrze co chcesz zrobić.

Gość gość
tak masz racje autorko każ mu wybierać i to natychmiast. ty abo jego żona. powiedz mu że więcej seksu nie będzie dopóki się nie rozwiedzie

Gość gość
Właśnie mi napisał że się od niej wyprowadził. Przyszli wczoraj wieczorem jej rodzice i zrobili mu scenę za nieobecność w domu na andrzejki. Ona dała mu w twarz i oblała herbatą. On się smakował i wyprowadził. Poiedzial mi ze z idiotka ktora wylewa na kogos wrzatek zyc nie zsmierza. Zostawił jej obraczkę. No tego to się tak szybko nie spodziewałam:-D:-D:-D:-D:-D:-D.

Gość gość
Przepraszam za literówki slownik w telefonie robi mi psikusy.

Gość gość
I jak tam? Wrócił juz do żony?

Gość gość
Nie, nadal do żony nie wrócił i mam nadzieje że to się nie stanie;-). Kocham go bardzo.

Gość gość
Fajna jesteś, taka głupia.

Gość gość
Dlaczego uważasz że jestem głupia?

Gość gość
hr he 30 l stsrszy . ..ciekawa historia...trener ma czas chodzic po klubach?? kobieto 10 m to za malo by wymyslac takie farmazony.

Gość gość
4 lata młodszy a nie 30 starszy. Był tam i ja byłam. Z czego się bardzo cieszę. Mieszkamy w niewielkim mieście i klubów nie ma za wiele. Generalnie latwo na znajomego wpaść jeżeli już się gdzieś wychodzi;-)

Gość gość
4 l mlodszy i jest w wieku twojej corki to ty musisz byc okropnie stara.

Gość gość
A gdzie ja napisałam, że jest w wieku mojej córki:-D:-D:-D:-D:-D ? Moja córka ma 6 lat a on jest jej trenerem od roku prawie. Szczegółów zdradzać nie będę bo nie są konieczne moim zdaniem

Gość gość
Ach pewni chodzi ci o tę dziewczynę co pisała wyże. Co się zakochała w facecie 20 lat starszym- to nie ja. Ja jestem autorką tematu i zakochałam się w 4 lata młodszym. :-D