Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaczynam nienawidzić tego jak wypadam w oczach innych.

Polecane posty

Gość gość

Piszę żeby się wyżalić. Jak to napiszę to może łatwiej będzie mi znaleźć sposób na zmienienie siebie. Mam słodki, dziewczęcy, infantylny głos. Boże kiedyś zobaczyłam nagranie ze sobą w roli głównej jak rozmawiam z kolegą - ROBIĘ DZIWNE MINY, takie ale dziewczynka, jakieś marszczenie czoła, przygryzanie ust, KOMPLETNIE NIEŚWIADOMIE. Ogólnie to nie mowię głupich rzeczy (zawsze byłam bardzo dobrą uczennicą) ale mowię je w taki sposób jak stereotypowa blondyneczka. Swoją drogą to też mam blond włosy, niebieskie oczy, jasną skórę, mam taką lalkowatą urodę. Załamka jakaś:(

Gość gość
Jeśli jesteś w tym naturalna, to nie przejmuj się tym :)

Gość gość
Jak mam się nie przejmować tym, że jestem taka infantylna w obyciu:( Ogólnie to mam wielu przyjaciół, ludzie mnie akceptują, też się dobrze ze sobą czułam dopóki nie zrozumiałam jak to wygląda w rzeczywistości.

Gość gość
a jak sie ubierasz?

Gość gość
Akurat styl mam dobry, lubię minimalizm ale też kobiecość. Często noszę sukienki (do połowy kolana) w bordzie, czerni, szarości, granacie teraz zimą połączone z wysokimi oficerkami ze skóry. Na wierzch narzucony płaszcz. Lubię stonowane kolory, lekki makijaż. Ale mam taki problem ze swoim tonem głosu:( Zachowuję się jak dziewczynka a nie kobieta. Poza tym mam taki dziewzęcy typ urody - niebieskie oczy, jasna cera z zaróżowionymi policzkami, naturalne blond włosy. Wiem, ma to swój urok ale dziewczyny ja naprawdę mam nienormalny ton głosu i jeszcze ta mimika (robienie dziwnych min, prygryzanie ust, bawienie się włlosami). Jak ludzie to w ogole znoszą

Gość gość
Głupia dziunia

Gość gość
już mi sie podobasz z tego opisu :) to raczej urocze a nie straszne. Jakby było tak źle to by Cie ludzie nie lubili a lubią

Gość gość
? Kogo to obchodzi jak wyglądasz?