Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak dopomoc relacji?

Polecane posty

Gość gość

Od pewnego czasu jestem w kontakcie z pewnym mezczyzna, ktorego znam z powodu wspolnego hobby. Mieszkamy daleko od siebie. Nasze rozmowy dotycza wspolnego hobby, a ja chcialabym dowiedziec sie czegos wiecej na jego temat. Jak mam to zrobic? Z tego co wiem, jest samotny, ale zbyt duzo nie wiem. Nie chce byc nachalna i bombardowac faceta pytaniami. Teraz nie mam juz pretekstu do skontaktowania sie. Nastepnym beda dopiero zyczenia swiateczne, ale ludzie w tym czasie sa bardzo zajeci, wiec boje sie, ze nie dostane zbyt duzej dawki uwagi.

Gość gość
Z gory dziekuje Wam za sugestie.

Gość gość
Jak widać, nie ma za co

Gość gość
Takie sprawy zazwyczaj ukladaja sie spontanicznie, ale jak sie nic nie zrobi, to tez czasami zal.

Gość gość
A nie możesz tak u z czystej sympatii zapytać co u niego i jak spędza święta? Albo wymyśl jakąś śmieszną historię związaną z tym hobby która się niby tobie przytrafiła i podziel się z nim pisząc sms'a. A w jaki sposób rozmawiacie?

Gość gość
Przez maila. Nigdy nie mialam szczescia w milosci i takie podchody raczej nie wychodzily mi na dobre. Masz fajne sugestie, ale boje sie, ze teraz przed swietami nie bedzie kontynuacji korespondecji, poniewaz kazdy jest zajety.

Gość gość
Chyba najlepiej jest stawiac na naturalnosc, i pozniej albo cos z tego wyniknie, albo nie.