Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość258

krwiak

Polecane posty

Gość gość258

hej dziewczyny byłam dziś u lekarza mam niewielkiego krwiaka . jestem w 9 tyg ciąży fachowo to się nazywa niewielkie odklejanie się kosmówki. Przeszłam już przez jedno poronienie . Czy któras miała podobnie ?

Gość gość
Ja też mam krwiaka przy bliźnie na macicy po cc.Bylam u lekarza i powiedział mi,że to nie jest żadne przeciwwskazanie do kolejnej ciąży.

Gość gość
Tez mialam to samo 6cm krwiak w 9 tyg. Dostalam luteinke i nakaz lezenia po tyg byl delikatny slad po krwiaku a po dwoch slad po nim zaginal. Wszystko bedzie dobrze. Tylko musisz lezec kochana. Dzis juz mam 30 tydz zadnych wiecej problemow nie mialam. Buzka

Gość ciąża258
tak się boję niby jest nie wielki ale raz już miałam ciążę obumarła więc drugi raz tego nie przeżyje

Gość gość
moja jedna koleżanka miała krwiaka i poroniła, druga też miała w ciąży bliźniaczej i donosiła :). bywa różnie. u trzeciej cały czas wyglądało, że poroni (też krwiak), a dziś jej córka ma 5 lat. trzymam kciuki za ciebie.

Gość ciąża258
dzięki dziewczyny bardzo za wsparcie . Moje pytanie jeszcze czy muszę leżeć plackiem czy wystarczy że będę unikać jakiegokolwiek wysiłku fizycznego ?

Gość gość
To ja od krwiaka co tez mialam. Mi bakazal kategorycznie lezec tylko do toalety moglam wychodzic. Powiedzial ze jezeli nie mam warunkow na lezenie to mnie na szpital wysle. Balam sie w lozku przekrecic na boczek. Tak wiec maz zajmowal sie domem a ja tylko lezalam. Moja kolezanka tez miala krwiaka na poczatku ciazy i tez sie wszystko dobrze skonczylo. Lez ile mozesz naprawde!!! To nie zaszkodzi a moze przyspieszyc wchloniecie sie