Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak sie pozbyć zahamowań w łóżku???

Polecane posty

Gość gość

mam fajnego faceta i chciałabym być trochę śmielsza w pieszczotach ale mam takie zahamowania natury psychicznej bo długo byłam sama... jakieś rady?

Gość gość
Wypij drinka przed figlami...będziesz odwazniejsza :-)

Gość dferba
Najlepiej na wszelkie zahamowania dziala czerwone wino ja sama wyprobowalam bo po wypiciu butelki z partnerem loda mu zrobilam a pozniej sama sie na jego ku/ta/sa nabilam i podskakiwalam ile sily mialam, zadnych zahamowaj nie czulam,a od tego wieczoru juz bez zahamowal pozwalam sie mu walic jak tylko ma ochote

Gość gość
po co alkohol, zaśniesz i nic nie będziesz pamiętać. lepiej spytaj się jakiegoś specjalisty. tutaj możesz anonimowo: 703 402 501 dzwoniłam niedawno tej seksuolożki i jestem zadowolona bo w życiu bym się nie odważyła iść na wizytę :P

Gość gość
A kto jej każe pod ,tak tak żeby film się jej urwał?trochę,na rozluźnienie. Spadaj z tym spamem

Gość gość
Bez zahamowań...a co robisz normalnie? Robisz to w ubraniu? Po ciemku? Sama siebie znasz urocza c**eczko (takie są najfajniejsze). Jak po alkoholu nie muli cię i nie boli głowa to wypoj szklankę wina .to pomoże. Jeżeli nie możesz pić to weź gorącą kąpiel, ale baprawdę gorącą taką że musisz nogi podnisić nad wodę aby nie czuć duszności, wtedy rozgrzejesz skurę (alkohol identycznie działa), i będziesz bardziej wrażliwa. No i potrenuj mentalnie ;wmawiaj sobie jak bedzie super itp. Tylko nie nap*****l się tym winem biowtedy to tylko wstyd vędzie jak zaczniesz popierdywać podczas seksu