Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam ochotę na faceta z ERO

Polecane posty

Gość Najszybszy w mieście
to może ja wytłumaczę : gościu faceci zazwyczaj tak mają że nie wiedzą o co chodzi kobiecie a powiem więcej, najczęściej to kobiety same nie wiedzą o co im chodzi

To ja nie chcę wiedzieć Naju jak Ty męczysz te kobiety :D

najgorsze jest to że ona zazwyczaj chcą wiedzieć

Gość gość
Silenia? Zwłaszcza jak cycki są klapciate?

a tego nie wiem Silena u mnie inaczej się mierzy wyjątkowość kobiety

O tych cyckach,to odnośnie mojej stopki? Próbujesz wyciągnąć ode mnie jakie mam cycki? :P

Gość gość
ja to wiem :) chcesz abym patrzył w oczy

Gość gość
mylę się?

Gość gość
i tak się tu nie przyznasz przecież

Nie mam do czego:) Wiem tylko,że nie możesz wiedzieć jakie mam cycki :classic_cool:

Gość gość
A ja bede szczera i powiem,ze mam ochote na wilka,bo tak fajnie pieprzy non stop,czasem delikatnie,czasem cos walnie z grubej rury... mysle,ze w sypialni tez jest taki nie do zdarcia😘

Gość gość
ale Wilk to pasywny gej...

do gość dziś No coz bardzo mi milo:) Kwiaty dla ciebie 🌼🌼🌼 Ale musze cie rozczarowac nie szukam kobiety na ERO:) Jak to sie zmieni to oglosze to i sie dowiesz:) Ale z Wilkiem nie ma zadnego klikania na maila jak kobieta zainteresowana pisze na maila umawiamy sie na kawe jak zaiskrzy to ostre rzniecie od tylu bez pytania o zgode na slynnej owczej skorze w Bacowce z bali przed kominkiem w dzikich gorach I z Wilkiem tylko real real i jeszcze raz real A w sypialni jestem rozny raz ostro raz romantycznie i delikatnie a raz dziko i perwersyjnie zalezy od nastroju Wilka Ranking rzeczy ktore Wilk lubi 1. Normalne ostre rzniecie bez pytania o zgode od przodu patrzac sobie w oczy w trakcie owulacji kobiety bez zabezpieczenia z finalem w srodku kiedy kobieta z radoscia przyjmuje mozliwosc ze moglaby zajsc z Wilkiem w ciaze a po orgazmie czule slowa o milosci szeptane do uszka:) 2. Oral z finalem w ustach i polknieciem mojego nektaru z jedoczesnym spijaniem calego podniecenia do ostatniej kropli nic nie uronie z wypietej cipki kobiety nad moimi ustami w mojej ulubionej pozycji do orala 69 gdzie ja leze na plecach Tak jak na tym filmie od 3 minuty i 40 sekundy http://www.redtube.com/41785 3. Masaze erotyczne takie jak na http://www.massagerooms.com/ To platna strona ale na redtube jak wpiszesz ja w wysukiwarke massagerooms na tej stronie wyskocza bezplatne w filmy ztej strony 4. Anal ale tak z kilka razy miesiacu nie czesciej

Gość gość
Wilk gejem??? to niemozliwe!! nie moge miec tak wielkiego pecha! tak bardzo mnie pociagaja te jego seksowne opowiesci wscieklego erotomana,ze chetnie bym z nim nagrzeszyla na tej polanie nad jeziorem sosnowka,albo w tej bacowce przy kominku,juz czuje dreszczyk podniecenia,dalabym sie zerznac od tylu bez pytania o zgode i takie tam inne d**erele...❤️

do gość dziś No coz takie jest zycie nie zawsze dostajemy to czego pozadamy:) Ale zawsze mozesz miec nadzieje ze Wilk bedzie kiedys wolny i oglosi na ERO ze szuka kobiety do ostrego rzniecia od tylu bez pytania o zgode w realnej Bacowce z bali przed kominkiem na slynnej juz owczej skorze co nie jedno widziala w dzikich gorach:) Podobno nadzieja umiera ostatnia:)

Gość gość
Jest jeden. Z tego co widzę ma kilka nicków. Dziwnie intrygujący typ.

Gość gość
Te niedorobione chłopaczki zazdroszczą Wilkowi i dlatego go tak poniżają i mu dogadują. Wilk naszym mistrzem jest.

Gość gość
a co z Wilkiem?

Gość gooooooooooość
Pewna jestem Wszystkich na raz, czy każdego z osobna? ;)

Gość goooooo0ść
Pewna jestem Ale tam każdy ma kuutasa jak maczugę, a Ty taka ciasna jesteś:classic_cool: Czy dalej jesteś pewna?;)

Podaj mi pewna tą listę,może też któregoś bzyknę Nie chce się mi tam wchodzić:P