Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anielcia79

jakie imię wybrać dla dzíewczynki mulatki ?

Polecane posty

Gość gość
tal, jako polka chce w polsce widziec tylko ludzi, ktorzy wygladaja jak polacy

Gość Palikarp
czyli do kolorowego ginekologa albo kardiologa nigdy w życiu nie pójdziesz , uciekniesz ?

Gość gość
nie uciekne bo go w pierwszej kolejnosci nie wybiore

Gość Palikarp
najwyższy czas abyś wyszła z nory i pokazała siebie i pozwól się ludziom pokazać , wyjedź na wycieczkę po Europie , popatrz na białych i kolorowych ludzi , obawiam się jednak , gdy pokażesz się kolorowym to zostaniesz oceniona wprost jako biała kobieta , która wygląda gorzej od stracha na wróble a zachowuje się jakby się nagle z łańcucha zerwała i wszystkich gryzie

Gość gość
Daj jej na imie Isaura :classic_cool:

Gość gość
tydzień w Paryżu starczyłby temu ksenofobowi , żeby się obyć z faktem, że my biali, nie jesteśmy sami na tej planecie

Gość gość
mam wysokiego meza blondyna ponad 195, ja sama jestem blondynka, oboje mamy jasnoniebieskie oczy i zarabiamy oboje ogromne jak na polskie warunki pieniadze, wiec moge sobie pozwolic na komfort tego jacy ludzie mnie otaczaja, a to, ze politycznie poprawny motloch zaraz zacznie szczekac, wisi mi to, tolerancja, gender i inne bzdety to slogany dla ludzi bez wlasnego wewnetrznego kompasu, ja jako polka i europejka mam szacunek dla naszych przodkow, ktorzy zdobyli niegdys we wladanie cywilizacji zachodniej 3/4 swiata i jego bogactwa, nie po to, zeby to wszystko niszczyc w imie solidarnosci i mieszania sie z leniwcami z afryki i bliskiego wschodu i zaden d.pek z lewacko wypranym mozgiem mnie o tym nie przekona

Gość gość
paryz, london to jakies wyznaczniki postepu dla ciebie? zachlysnales sie zachodem? to niedobrze po on umiera i to co tam sie dzieje nie jest warte nasladowania

Gość Palikarp
'paryz, london to jakies wyznaczniki postepu dla ciebie? zachlysnales sie zachodem?' zatem , co proponujesz ? czy proponujesz bandytyzm i terroryzm ze wschodu ?

Gość gość
gość dziś paryz, london to jakies wyznaczniki postepu dla ciebie? zachlysnales sie zachodem? to niedobrze po on umiera i to co tam sie dzieje nie jest warte nasladowania O jakim ty postępie piszesz? Co ma tu postęp do rzeczy? Myslisz, że murzyn jest tworem postępu? :-D Chodziło mi tylko o to, że siedząc w Swojej Piździwólce nie uświadczysz widoku, który uzmysłowiłby Ci, ze kolor skóry o niczym nie świadczy bo wszyscy jesteśmy ludźmi

Gość gość
mam szacunek dla naszych przodkow, ktorzy zdobyli niegdys we wladanie cywilizacji zachodniej 3/4 swiata i jego bogactwa kiedy Rzymianie czy Germanie zdobywali świat twoi przodkowie doili krowy plebsie!

Gość gość
Marika, ładnie, też mi się podoba :)

Gość gość
nie masz zadnej rozsadnej odpowiedzi to sprowadzasz wszystko do absurdu matole? nie nie proponuje wschodu, proponuje silne, niezalezne europejskie i amerykanskie panstwa, ktore same o sobie decyduja, a nie bande lewackich idiotow z europarlamentu i lobby wszelkich mniejszosci etnicznych i seksualnych jak Montreal jest 'piz.dziwolka' dla ciebie to nie wiem w czym ty mieszkasz, zachod to rownia pochyla i jesli tego nie widzisz to znaczy, ze ty zachod znasz tylko z tygodniowej wycieczki szkolnej 10 lat temu

Gość gość
nie "w czym ty mieszkasz" tylko "gdzie ty mieszkasz" matole, do szkoły! i powtórka z czytanki "Murzynek Bambo", może dotrze do ciebie , że są na świeci inni ludzie, niż twoje rumiane odbicie w lustrze

Gość gość
do szkoly chodzilam w kanadzie, wiec zdarza mi sie czasem przenosic skladnie z francuskiego i angielskiego, ale jak sie nie ma argumentow, to sie przyczepia do ortografii, typowe tylko dla polakow

Gość gość
Nikoleta

Gość gość
oczywiscie, ze sa inni ludzie, ja tego wcale nie kwestionuje! ale nie bedzie leniwy brudas lezal (nie powiem czym) do gory i bral zasilki, kiedy reszta rdzennej ludnosci ciezko pracuje i utrzymuje tych nierobow, ktorzy sie tylko mnoza, a propos, nie wiem czy slyszeliscie: http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/muhammed-really-is-most-popular-baby-name-in-the-uk--as-is-mohammed-muhammad-9895605.html

Gość gość
Typowe tylko dla Polaków? A ty kim jesteś? Chinką? :-D A przepraszam, Kanadyjką! I twoi kanadyjscy przodkowie zdobywali świat, tak? :-) Do ortografii się nie przyczepiam, nie wiesz nawet jak nazwać błąd , do którego się "przyczepiam" ? :-D NIe tłumacz swoich braków w wykształceniu kiepską szkołą, bo uczymy się sami

Gość gość
moi obaj dziadkowie i jedna z bac to rdzenni kanadyjczycy, polski znam bo od dziecka prawie kazdego roku bywalam tu na wakacjach u drugiej babci, nie upraszczaj wszystkiego, zeby mnie osmieszac, dobrze wiesz, ze chodzi o bialych ludzi jako ogol i kult ciezkiej pracy, na ktorym nasz dobrobyt wyrosl (jak i zniewalanie slabszych narodow, ale nie jestesmy jednakowo silni i rowni, jako ludzkosc i nigdy nie bedziemy, wiec nie wyskakuj z tolerancja), wiem, ze to byl blad jezykowy, a nie ortograficzny, pomylilam sie, nie skonczylam kiepskiej szkoly, uwazam, ze McGill University to dobra szkola, wiec gdzie w twojej odpowiedzi jest jakis argument?

Gość gość
Jak to powiedział Kargul o murzynach - "Dziki też człowiek " :classic_cool:

Gość gość
no niestety, muszę cię z błędu wyprowadzić, to bardzo kiepska szkoła. Może w Kanadzie , gdzie macie ogólnie niski poziom nauczania ma ona jakąs renomę, ale dla rdzennych Polaków przedstawia bardzo niski poziom .Zwróć uwagę chociażby na fakt, że nie nauczyli cię tam pisać nazw narodowości z dużej litery, a to raczej standard międzynarodowy

Gość gość
Marika tak dziwnie, Amelia jest ostatnio bardzo popularne a też nie jakieś specjalnie ładne, Zoja najładniejsze z tych :)

Gość gość
Sara

Gość gość
Rasizm jak widzę

Gość gość
Bambolina :)

Gość gość
A ty powinieneś mieć na imię Bielinka ?

Gość gość
Marika, ładne.

Gość gość
Marika po hiszpańsku znaczy pedał bardzo ładnie :D

Gość gość
ta obronczyni mieszanai ras rzuca sie jak wsciekla suka Kobieto z kanady MASZ RACJE, popieram Cie calkowicie. Polka z malego miasta, podrozujaca po Europie, wyksztalcona i z wlasymi pogladami. A wy popierajcie dalej kolorwych, mieszanie sie ras, pedalow i inne syfy. Wkrotce sie okaze, ze normalny baily hetero nie bedzie mogl z domu wyjsc