Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem za inteligentna na glupie towarzystwo?

Polecane posty

Gość gość

Jestem oczytana, lubie sztuke, wogole cale zycie mialam wrazenie, ze nigdzie nie pasuje. Nie chodzi mi o brak socjalnych kompetencji, bo jestem osoba bardzo otwarta, kontaktowa. Ale mam wrazenie, ze ludzie z ktorymi sie zadaje (bliskie kolezanki, znajomi) sa strasznie powierzchowni, bez braku zainteresowan i jakiegos celu w zyciu (poza zarabianiem pieniedzy). Czesto mnie nudza, bo ile mozna rozmawiac o ciuchach i facetach. Ostatnio zauwazylam, ze zaczelam unikac pewnych osob. Brakuje mi ciekawych rozmow, dyskusji na rozne tematy, takiego glebszego spojrzenia na wiele spraw. Chcialabym otaczac sie ludzmi, od ktorych moglabym sie czegos nauczyc, ktorzy mieliby nietuzinkowa osobowosc. Czy za duzo wymagam?

Gość gość
A kogo obchodzi co myślisz na swój temat? Liczy się melo i towarzystwo, z którym warto kraść konie.

Gość gość
"bez braku zainteresowań" ? To super!

Gość gość
No spoko dziekuje za korekte ;-)

Gość gość
Osoba inteligentna odnajdzie się w każdym towarzystwie,ewentualnie w mniej lotnym będzie bardziej podziwiana.

Gość gość
Mam podobnie, męczą mnie koleżanki z pracy, nie mam o czym z nimi gadać. Często muszę udawać zainteresowanie tym co mówią, bo zwykle mnie to nudzi. Brakuje mi ludzi z którymi można naprawdę fajnie pogadać o ciekawych rzeczach. Czasem próbuję poruszyć głębszy temat, ale ich reakcja albo jej brak powoduje, że pauzuję.

Gość gość
Urzekla mnie twoja historia.Dawno sie tak nie usmialam,Ty jestes prymitywna...nie inteligentna,niestety..

Gość gość
Autorko,jakie masz zainteresowania?

ale w czym problem? bo wychodzi na to, że to tęsknota za normalnością. ew pretensje o niemieszczenie się w normach co implikuje większe bądź mniejsze osamotnienie. o co walczysz bo nie kumam? tak jakbys napisała: mam dwa i pół metra. Czuje sie taka wysoka. dlaczegoooo? no przeciez to bez sensu

Gość gość
Nie marnuj czasu z byle kim, jak to mowia :"nie walcz z idiota bo cie sciagnie do swego poziomu , a potem wygra przez doswiadczenie. Duzo jest zlych ludzi , obojetne czy wsrod celebrytow ,czy kloszardow, ale tez wszedzie mozesz znalezc tych wspanialych .Mniej oczy szeroko otwarte i nie pozwol soba manipulowac ,ani mamic tania popularnoscia,to na nic.