Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mlotek2017

Nudne życie, jak to zmienić

Polecane posty

Witam. Pochodzę z południa Polski. Obecnie mam 21 lat i studiuję dziennie. Na koncie uzbierała mi się już dosyć spora sumka, której nie mam na co wydawać. Chętnie bym trochę pozwiedzał innych krajów, ale samemu nie mam odwagi i motywacji, jeżeli chodzi o znajomych to mniej więcej raz w tygodniu gdzieś z nimi wyjdę (piwo, domówka itd) i to tyle. Chciałbym się związać z jakąś dziewczyną, jednak na moje nieszczęście jestem nieśmiały. Macie jakieś pomysły jak urozmaicić moje niezaciekawe życie? Chętnie popiszę o tym na mailu z osobami, które nie są tu by wyśmiewać czy obrażać. Gdyby ktoś był chętny wtedy go podam. Dziękuję.

Gość gość
Ogarnij sie ale masz problemy... Studia dzienne piwko z znajomymi sumka na koncie. Ja mam 25 lat. Od liceu pracuje i studiowalem zaocznie. Na koncie uzbieralo i sie troche ale pracuje juz 6 lat. Studiowalem zaocznie i sam na te studia musiale zapracowac... Piwko z znajomymi? Nie bo mieszkam na wiosce gdzie jest 100 ludzi... Dziewczyna rozstalem sie po 2 latach 2 miesiace temu. Prace mam ale taka co aje przerzyc ale nic wiecej . I Ty mowisz o nudnym złym zyciu? Ogarnij sie

Gość gość
ogarnij się ladacznico!