Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość lisica22

To tylko cholerna błona dziewicza!!!!!

Polecane posty

Gość lisica22

Jakiś czas temu przeżyłam ten przereklamowany "pierwszy raz". Wcześniej wielkokrotnie słyszałam tylko że to boli itp.A ja powiedziałam sobie że nie, nie bedzie mnie bolało i że będzie dobrze, że to tylko seks i nie ma co się stresować.I było prawie tak jakl chciałam.Boleć nie bolało, tylko czułam lekki dyskomfort, tak jak u ginekologa.Na początku byłam troche zawiedziona i zła bo wmówiłam sobie że będzie dobrze. Później pomyślałam sobie, przecież to tylko pierwszy raz, po co dorabiać sobie do tego ideologie? Nawet jeśli nie wyszło tak jak chciałam, to czy zawsze za pierwszym razem wszystko wychodzi nam idealnie?Czy to ma aż taki wpływ na nasze życie seksualne?Przecież jeśli zranisz się za pierwszym razem przy krojeniu chleba, to nie znaczy że nigdy tego nie zrobisz...I to nie zależy tylko od błony (błona ma z reguły otwór i jest cienka), ale też od tego bardzo napinasz mieśnie.Jeśli się stresujesz to mięśnie tak się napijają, że utrudniają penetracje. Dziewczyny dziewice - no stres no dress, będzie dobrze, tylko rozluźnijcie się i nie nastawiajcie się na ból. Dziewczyny po- jeśli macie złe wspomnienia to bardzo mi przykro i mam nadzieje że następnym razem będzie lepiej, ale też nie straszcie młodych dziewczyn... Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować