Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy możliwe jest istnienie 2 takich samych numerów telefonu?

Polecane posty

Gość gość

Mam swój numer od jakichś 12 lat. Oczywiście zdarzały się pomyłki, że ktos dzwonił do mnie sadząc, że dzwoni do kogoś innego ale pomylił numer. Ale od jakiegos tygodnia wydzwania do mnie tłum ludzi i twierdzą, że raz dodzwaniają się do mnie, raz do kogoś innego. Czy coś takiego jest mozliwe?

Gość gośćula
ja kiedyś miałam abonament w orange i za jakis czas po ustaniu umowy mój nr uzytkował już ktos inny,teraz mam na kartę i tez czasami ludzie dzwonia i mówią że to na pewno ten nr do pana x ,z tym że ja mieszkam w innej części kraju i pana x nie znam. Dwóch takich samych chyba nie ma jednocześnie ,chociaz to trzeba by spytać jakiegos wybitnego matematyka.

Gość gośćula
acha słyszałam też że przy przenoszeniu nr z sieci do sieci wychodzę rózne tego typu jajka

Gość gość
Jajka to mi wychodzą jak se do sikania wyciągam:-)

Gość gość
Ale ja nie przenosiłam nigdy numeru z jednej sieci do drugiej, od zawsze mam w tej samej sieci. Numer jest na kartę.

Gość gośćula
to może teraz jak się zaczęła ta akcja w orange "wybierz swój numer" cos sie poknociło ,nie wiem ,ale mnie tez wkurzają telefony do pana x ,chociaż już dzwonią coraz rzadziej

Gość gość
Nie mam numeru w orange.

Gość gość
w orange to się takie cyki dziej że szok

Gość gość
Nie ma takiej opcji! Pomylki się zdarzają gdy wybierzemy błędnie nr tel lub awaria w centrali. Jakis czas byla awaria w play ze jak dzwonilam do meza on odbieral a slyszalam obcych ludzi rozmawiajacych. No wtedy się obsluchalam hihi jak jedni obsmarowuja drugich a ile przekleństw? Napewno nie ma dwóch takich samych numerow to jest niemożliwe. Czasem klikniesz jedną inna cyferke i juz łączysz sie z kims innym. Odbieram czasami pomylkowe telefony

Gość gość
Wcale bym się nie zdziwił! W tym kraju jest wszystko możliwe.

Gość gość
Ale ja rozmawiałam z tymi ludźmi, mój numer mają zapisany w książce telefonicznej w pamięci więc telefon cały czas wybiera ten sam numer. I raz dodzwaniają się do mnie a raz do tamtej osoby. Tak samo jest z smsami. Tamta osoba ma ponoć nowy numer od jakichś 3 tyg. A te wariacje dzieją się od jakiegoś tygodnia.

Gość gość
to po komunie tak sie porobilo ze polacy teraz nie potrafia samodzielnie myslec i dlatego takie tematy 333 www.youtube.com/watch?v=s9hkMOSlMtU