Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonaswojegomeza

maz stal sie pruderyjny??? mozliwe?

Polecane posty

Gość zona1988
Autorko mam nadzieje ze jeszcze sie tu pojawisz. Ja zajrzę tez kolo17 i jak masz ochotę to pogadamy. Odniosę sie tylko do tego ze nie chcial skończyć ci w ustach. Mój mąż tez tak miał a to dlatego ze karmilam piersią. Stwierdził ze to co jem, je później dziecko. Jak przestalam karmić wszystko wrocilo do normy.

Gość zona1988
Hej gospodarzu, no mamy sie z tymi chlopami...gdzie ty byles jak za mąż wychodzilysmy? Hihi

Gość szakuł 81
zona1988 To mi się podoba przychodzi kobieta , która miała podobnie rzuca swoim doświadczeniem i od razu widac że problem może minąć tylko trzeba czasu.

hej Zona1988 wiesz, rzeczywiście w czasie karmienia ograniczałem się z wszelkimi finałami w okolicach piersi, bo bywało że wtedy dziecko budziło się niespodziewanie do karmienia no ale aż tak to nie myślałem, dobrze że to piszesz, bo wszyscy by kombinowali i wymyślali powody bez sensu

Gość zona1988
W moim przypadku tak bylo i mysle ze raczej o to chodzi tylko dziwie sie ze ten facet nie powie wprost tylko kobieta musi sie glowic teraz.

Gość zona1988
Jeszcze tylko pytanie czy autorka karmi piersią?

Gość szakuł 81
żona1988 myślę że dla niego może to być krępująca sprawa i woli przeczekać. Ja nie miałem takich problemów , bo nie miałem takich atrakcji ;)

gdyby kocur naczelny w finalowym momencie powiedzial kiedykolwiek do mnie "zono"zamiast uzyc mojego imienia...

Gość szakuł 81
kotka poes to byś mu odgryzła ;)

zona1988:też kiedyś taki byłem, spoko, albo podobny ;) Teraz to kryzys wieku średniego Kotka - jak w brazylijskiej telenoweli, no nie ;)

Gość zona1988
Jaki kryzys? Nie żartuj sobie. Wiecie skrępowanie skrepowaniem ale wy tez chcecie jasnego przekazu od kobiet panowie. Do miłego...po poludniu.

Wiesz, z kobietami trzeba zawsze delikatniej i uważać co się mówi, bo jeszcze weźmie to do siebie. Może dlatego nie mówił Ale jak się nic nie mówi, to też się może zdenerwować. Taka męska dola, nigdy nie wiesz ;)

Gość zonaswojegomeza
zona1988 dzieki wielkie naprawde. Niby takie oczywiste ale najciemniej pod latarnia hehe pogadam z nim i mam nadzieje ze o to właśnie chodzi. Chetnie tez porozmawiam z toba ale nie tutaj. Mój mail delikatniutka@tlen.pl odezwij sie do mnie bo mam kilka pytan.

Gość szakuł 81
zonaswojegomeza no widzisz jak warto czasami wrzucić problem na forum. Zawsze znajdzie się ktoś pomocny. Pozdrawiam

Gość zona1988
Jak zawsze to zawsze. Juz sie zaczynają samotne noce, nie lubię tego. Jak widzę temat się wyczerpał to trzeba pobuszować gdzie indziej.

Gość szakuł 81
zona1988 a dlaczego zaczynają CI się samotne noce, szkoda marnuje się tyle ciepła ;)

Gość Kasiaczek86
Kup sobie jakąś bieliznę w którymś ze sklepów w necie. Ja kupiłam parę razy w sklepie Dyskrecja i nie mamy z mężem problemów z pruderyjnością. :)