Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wow, dziecko DNS to geniusz jakiś.

Polecane posty

Gość gość

Kiedy miał rok, wiedział co to znaczy "nie wolno" kiedy chciał otwierać szafki i faktycznie tego nie robił. Wow. DNS, ja bym zaczęła rozważać zgłoszenie go do Mensy co najmniej!!!

Gość gość
mam wrażenie że tematy o niebieskich zakładają ciągle te same osoby.brak zajęć i jakichkolwiek zainteresowań wychodzi i słoma z butów wystaje:o

Gość gość
na prawde to takie dziwne? takie dziecko to nie ameba. W przeciwieństwie do Ciebie, glony pływające bezmyślnie i bezwiednie mają wiecej rozumu:-).

Gość gość
jakie to przykre, że tacy jak Ty nie mają nic innego do roboty, jak tylko śledzić to co pisza jakies anonimowe osoby na forum i się tym jarać... Ja na Twoim miejscu rzuciłabym sie pod pociąg:-(

Gość gość
A co w tym dziwnego, że znał znaczenie słów nie wolno? :D

Gość gość
Naprawde to takie dziwne????? :O Moj, majac 14 miesiecy wiedzial, ze szafek sie nie otwiera, czasami podchodzil do nich, patrzyl na mnie, kiedy mowilam "nie wolno" to odchodzil. Genialny? Bo ja wiem....dzisiaj ma 19 lat i jest najlepszym studentem na roku :P Moze i genialny :D

Gość gość
No co się dziwić, jak jej dziecko ma takie geny i w wieku 1.5 roku potrafi też mówić "proszę, dziękuję i przepraszam" :D dns, zaloguj się 💤

Gość gość
No to chyba jest różnica miedzy dzieckiem ROCZNYM a PÓŁTORAROCZNYM, nie uważasz? Już widzę jak roczniak na hasło "nie wolno" odsuwa się od szafki i wraca do zabawy misiem :D Takie bajki to tylko na kafeterii.🖐️

Gość gość
ale cie jara wkurzanie innych, pewnie na żywo jestes prz/yj/ebana a w szkole cie bili, wiem, musisz odreagować agresje. Moze warto udac sie do psychiatry?

Gość gość
JAk zwykle zjawiła się jakaś idiotka z niewychowanym lub głupim dzieckiem i dziwi się, ze dzieci rozumieją co się do nich mówi:O To, ze do twojego dzieciara nie dociera kilka prostych słów nie oznacza, ze inne też są półgłówkami :D

Gość gość
dns ma córkę,która nie ma półtora roku bo urodziła się we wrześniu,czyli rok i trzy miechy :classic_cool:

Gość gość
no tak dzień bez tematu o niebieskich - dzień stracony :o