Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yoannabala

pierwsze objawy ciąży po kilku dniach

Polecane posty

Gość yoannabala

Hej dziewczyny. Jestem 2 dzień po owulacji. Uprawialam seks dzień przed i w dzień owulacji bez zabezpieczenia. Bardzo bolą mnie jajniki i mam uczucie skurczów brzucha. Bolą mnie piersi, mam straszne gazy oraz zawroty głowy. Temperatura ciała 37.1. Pytanie moje takie czy możliwe że już odczuwam pierwsze objawy ciąży?

Gość gość
troche za wczesnie jak dla mnie ale kto Cie tam wie ;) moze sie nakrecasz i czujesz juz cos, moja siostra tak glupiala jak zaszla odrazu miala objawy.. Ja dopiero sie zorientowalam w 7tc ze jestem jak trafilam do szpitala z krwawieniem a tu ciaza i torbiele

Gość gość
Bóle głupoty odczuwają ludzie odpowiadający na pytania na które nie znają odpowiedzi. Ja czułam w 5 dniu kolki i bóle jajników. Na drugi dzień zrobiłam test i wyszedł pozytywnie.

Gość gość
Mądre wszystkie jesteście :) jeszcze przed owulacją zaczniecie czuć że jest ciąża a w pierwszym miesiącu dziecko was kopnie

Gość gość
Może pojawić się ból podczas zagniezdzenia się zarodka. Proponuje zrobić test za tydzien.

Gość gość
chyba za wcześnie na objawy ciąży-może to objawy implantacji-tu się nie wypowiem bo takich nie miałam.Zaszłam w obie ciąże na początku cyklu, więc pierwsze objawy miałam jeszcze zanim zrobiłam test w dniu spodziewanej miesiączki.To były: nabrzmiałe i tkliwe piersi, mleczne-wodniste upławy-zaczęłam stosować dopochwowo invag/byłam pewna że to infekcja/ i ogólne zmęczenie, senność. Odczekaj ze 2 tygodnie i zrób sobie test.