Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o ludziach ktorzy skonczyli prywatne uczelnie

Polecane posty

Gość gość

i zrobililicencjat na prywatnych a potem zaocznie dorabiali dwa lata magistra na ujocie i sie chwala wszędzie i na facebookach ,że studiowali na ujocie..ani slowa ze wczesniej prywatnie studia robili.. teraz jest takich ludzi plaga.. moje tępe kolezanki skonczyly uczelnie prywatne w krakowie a potem dorobily sobie w dwa latka magistra na ujocie i mowily ze bylo latwiej nawet niz wczesniej prywatnie a dumne jak paw chodza i wszystkim sie chwalą ,że ujot konczyly i jaka renoma.

Gość gość
Wyiebane mam w nich, a ty

Gość gość
ja tez znam sporo takich osób na facebooku napisane od razu i wyswietlone :kasia kowalska uniwersytet jagielloński:) a wiem ,ze wczesniej studiowaly te osoby prywatnie na nieznanych nikomu uczelniach.

Gość gość
Ale jezeli skonczyly ten Uniwerek i zrobily tam magisterke to mialy na tyle umiejetnosci aby podolac. Inaczej piszac na tyle madrosci im wystarczylo. Ja tez studiowalem informatyke na prywatnej, pozniej poszedlem na Politechnike i przyznam,ze bylo trzeba troche aie douczyc i one pewnie tez musialy sie douczyc. Takze nie szkola a chec zdobywania wiedzy jest wazna.

Gość gość
co ty gosciu piszesz??? same mi mówily jak łatwiutko miały na ujocie i ,że nqawet na zajęcia nie chodzily mowily ,ze poziom duzo gorszy niz na prywatnych wczesniej.. a potem sie chwala tym ujotem bo taaka ma renome i stereotyp,że tam cięzko. chodzi o to ,że im było duzo latwiej tam skonczyc magistra niz licencjat prywatnie.

Gość gość
No ico ztego, po coto analizujesz, dlaczego, co zmieni to w twoim zyciu?

Gość gość
Czyli wg tego prywatne uczelnie przekazuja wiecej wiedzy. Czyli zaden sukces skonczyc ujota, lepiej chwalic sie prywatna. Czyli glupie te laski są:-D U mnie polibuda byla trudniejsza niz prywatna

Gość tralcia
Ja bardziej lalam z osób które nauczyły się mówić Dzień dobry w obcym języku i dopisuja ten język do nauczonych języków :-D

Gość gość
ujot to najlepsza w polsce