Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Werniqa

Hipnoza a dieta

Polecane posty

Cześć :) Słyszałam, że poddanie się hipnozie może pomóc nam schudnąć. Wierzycie w to? Ja czytałam trochę na ten temat na forum hipnoza, adres tutaj: http://forumezoteryczne.pl/forum-hipnoza/ . Czy uważacie, że powinnam zaryzykować i iść do hipnotyzera? Chciałbym schudnąć jakieś 10 kg, próbowałam już różnych diet, ale mam taką słabą wolę :(

Gość gość
o kurde, to chyba temat dla fachowca dietetyka. może się skonsultuj z jakimś? jak coś mogę Ci jakiegoś polecić

Gość gość
Ludzie, wy naprawdę wierzycie w takie głupoty!!!!!!!!!! chudnie się jak się mniej żre i rusza, innych cudów nie ma

Gość gość
To nie bzdury, akurat hipnoterapia pomaga ;) mam znajomą, która z pomocą hipnotyzera rzuciła palenie i nie jest ona odosobnionym przypadkiem, wiem, ze wielu ludziom to pomaga. Teraz ta znajoma odchudza sie z pomoca tego samego hipnotyzera, mowi, że ma juz jakieś małe efekty, ja jeszcze tego nie widze, ale jest na diecie dopiero jakies 5-6 dni, nie pamietam dokladnie. No ale mowi, że jest jej łatwiej z pomocą hipnotyzera, ja jej wierze, czytałam troche na ten temat. Poczekam jeszcze i zobacze jakie bedzie miec efekty i moze tez sie skusze na taką terapie.