Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to mozliwe zeby test ciazowy wyszedl tak szybko

Polecane posty

Gość gość

Czy to mozliwe zeby 7 dni po stosunku pojawila sie blada kreska na tescie? Dostalam 7 dni po goraczki i zaczely mnie bolec miesnie, jakbym miala miec grype. Zrobilam test, ledwo ledwo widoczna kreseczka i kolejne ledwo widoczne przez kolejny tydzien. Dopiero tydzien po tym czyli w sumie 2 tyg po stosunku wyszla normalna ciemna kreska. Czy to mozliwe zeby test tak szybko drgnal i cos pokazal? Dodam ze przez pierwszych 5 dni ta kreska byla na tescie naprawde blada. Test byl plytkowy HCG One Test sie nazywa, kupiony przez internet.

Gość gość
głęboko był siusiak w Twojej pipce czy tylko ledwo wszedł?

Gość gość
laskka ogarnij sie kurde zrobilas test nie jestes pewna zrob drugi albo idz do gin a nie glupie posty dodajesz !!!!!!!!!!!!!! Poczytaj ulotke!!!!! po paru dniach juz wychodzi czy jestes czy nie!!!!

Gość gość
właśnie, skonsultuj się z ulotką lub zapoznaj się z farmaceutą

Gość gość
idiotko ja sie pytam czy to mozliwe zeby test pokazal ciaze tak szybko. Juz wiem ze jestem i dobrze i mi z tym ale normalnie testy dzialaja roznie. Sama sie ogarnij bo widze ze slabiuchno z intelektem.

Gość gość
nie obrażajcie się dziewice nawzajem

Gość gość
Kolejne inteligentne. Test nie pokazuje kilka dni po stosunku jak mowicie tylko po ZAGNIEŻDŻENIU ZAAAGNIEEEEŻDŻEEEEEENIUUUUUU zarodka. Zwykle 7 dni po. A to całe zagnieżdżenie jest ok 7-10 dni po zapłodnieniu, do którego dojść może nawet i 3 dni po stosunku. Czyli zagnieżdżenie może być nawet 2 tyg po stosunku. Wiec nie najerzadzajcie na autorke bo same gowno wiecie. Boże jak mnie to irytuje, taka niewiedza.. Autorko podejrzewam że zaszłaś w ciążę szybciej niż ci się wydaje :) np zaraz przed okresem

Gość gość
przykladowo ja kochalam sie 17dc a test wyszedl mi pozytywny z ledwo widoczna kreska dopiero w 31dc

Gość gość
Ogólnie jest to bardzo mało prawdopodobne ale może miałaś szczęscie i kochaliście idealnie w dzień owulacji więc powiedzmy że juz na drugi dzień kom była zapłodniona i powiedzmy ze bardzo szybko zarodek sie zagniezdzil np po 3 dniach... chociaz nie wydaje mi sie zeby test to wykryl. Raczej stawiam ze zaszlas wczesniej