Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poziomkowa87

ciąża (krwawienie implementacyjne czy może owulacyjne)

Polecane posty

Gość poziomkowa87

Cześć dziewczyny :) Od 3 miesięcy nie stosuję antykoncepcji, staramy się o dziecko ale bez większego ciśnienia. Ostatnią miesiączkę miałam od 29/10/2014 (~30 dniowe cykle) Owulacja przypadała na ~14/11/2014 w tym terminie miałam niewielkie krwawienio-plamienie (pomyślałam że owulacyjne) ale nigdy wcześniej takiego nie miałam. Dzisiaj mamy 03/12/2014 więc można uznać, że trochę długo to wszystko trwa... i że okres spóźnia mi się około 5 dni. Od kilku dni mam bardzo wrażliwe sutki - co też raczej nigdy nie miało miejsca wczesniej Czy jest szansa, że jestem w ciąży? Bo ten cykl jakiś takiś inny niż wszystkie... Fajnie by było taka niespodzianka na święta :-)

Gość gość
implantacyjne- to po pierwsze, a po drugie- nawet w supermarkecie można kupić test ciążowy, więc w czym masz problem?

Gość poziomkowa87
po pierwsze to przepraszam za błąd w terminologii po drugie, w pracy siedzę i rozmyślam a nie mam jak się wyrwać - dopiero dzisiaj mi przyszło do głowy, że może to już czas...

Gość gość
to zajdź po pracy do apteki i kup test, bo tu nikt ci nie powie, czy w ciąży jesteś, czy też nie , a skoro jesteś 5 dni po terminie, to test możesz zrobić nawet wieczorem, a jeżeli miesiączka była 29.10, a krwawienie 14.11 to na pewno nie była implantacja