Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to prawda, że polscy faceci są beznadziejni w łóżku ?

Polecane posty

Gość gość
Ale te kobiety puste.

Gość gość
taa,taka dziewica i już ma nasrane we łbie

Gość gość
a co, to dziewice nie moga interesowac sie takimi tematami? na kafe to wszyscy idealizuja dziewice i robia z nich swiete, naiwne dziewice orleanskie bez pragnien i wlasnego zdania :P

Gość gośćcień
mądra to Ty nie jesteś,zawsze będą tacy i tacy Twoje dziewictwo to Twoje przekleństwo,już nie jest to temat do dumy.Jedź do Arabii tam ponoć dniem i nocą facet potrafi Cię pukać ,może Cię zaspokoi

Gość gość
pytają się o wszystko, czy mogą rozebrac, zdjąc majtki etc - pytają po seksie DOBRZE CI BYLO ?, mialas orgazm ? dobrze ci ze mną ? x Gwałciciele robią to pierwsze a to drugie faceci, którzy są egoistami i nie chcą być" lepsi"dla swojej partnerki zresztą jakość seksu zależy od obojga a nie tylko od faceta. Jak kobieta nie mówi co lubi to skąd facet ma wiedzieć? Nie jesteśmy jasnowidzami. Kobiety są bardzo różne i każda może chcieć czegoś innego ponadto to kobiety uczą mężczyzn obchodzenia się z nimi. Jak facet ma niekontaktowe kobiety co udają orgazmy i nie mówią facetowi co lubią to później taka wiedza i umiejętności są wyuczane u facetów. Także największą winę ponoszą kobiety swoją biernością.

Gość gość
sam sobie jedz, widze bardzo jestes obeznany w temacie, pukał cie jakis arab?

Gość gość
Prawda.

Gość gość
Nie jest zle ale powiem wam ze wszyscy napakowani maja małe sprzety i w lozku do bani rozczulaja sie nad swoja rzezba zamiast sie skupic na kobietce

Gość gość
ma mu wylozyc kawe na lawe

Gość gość
facet powinien zapytac co kobieta lubi

Gość gość
chodziło mi o to że masz głowę napakowaną pierdołami i bzdetnymi opiniami z bzdetnych rozmów albo gazetek,jak poznasz kogoś wyjątkowego to sama zobaczysz jak jest

Gość gość
Facet powinien dymać jak dziki ogier a nie pytac sie czy mi dobrze :) jak dobrze zerżnie to bedzie mi dobrze, jasne prawda ?:) sapiącym, delikatnym romantykom zostawiam małolatom :classic_cool:🖐️

Gość gość
NIE, TO NIE PRAWDA :) :) : )

Gość gość
Bylam w lecie sama na urlopie w hiszpani, bo moj chlopak nie dostal urlopu, gdy w pierwszy dzien wyszlam na plaze, chyba juz ponad godzine sie opalalam jak przyczepil sie do mnie na piersze spojrzenie facet w moim typie,A ze nie mam problemu nawiazac kontak po hiszpansku to zaczelam z nim rozmawiac,Wieczor zaprosil mnie na kawe, mieszkal w tym samym hotelu. Zdecydowalam sie isc do niego do pokoju, myslalam ze po chwili wroce do siebie,ale stalo sie cos nie planowane,Wyladowalam w jego lozku po chwili zlapalam go za jego meskosc, nie moglam w to uwierzyc ze go nie obejme,pare minut go piescilam reka ale juz nie wytrzymalam i go w siebie wposcilam.Po chwili gdy mnie zaczal posuwac moje cialo zaczelo drgac , a on pakowal we mnie ile mial,wylam z roskoszy po raz pierwszy az zaczelam sie zwijac pod nim a on walil mnie rowno myslalam ze nie wytrzymam,Takiego seksu jeszcze nie przezylam pomimo ze paru polakow mialam

Gość gość
gość dziś Słabe. Jak już "przerzucacie" fantazje na "papier" to trochę się postarajcie, bo kafeterianie w tej materii są bardzo dobrze wyszkoleni.

Bzdurka. Byłam w dwóch związkach z obcokrajowcami i w trzech z Polakami. Narodowość nie ma znaczenia. Najlepszych kochankiem okazał się Polak.

Gość gość
moj pierwszy chlopak byl najlepszym Polak.codziennei o nim mysle minelo juz 30 lat.mialam kilku po nim tez nie moge narzekac,zalezy od dziewczyny czy jest zainteresowana erotyka.nigdy bym nie dala d'''''y czrnu'''chowi.

Gość gość
oj o polakach książke mozna napisac :D:D tchórze, leniwi, marudni i brzydcy