Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość33333333333

Podbieranie jak kradziez , wspollokatorka

Polecane posty

Gość gość33333333333

Poradzcie mi cos...Od ponad 1,5 roku mam wspolokatorke. Wszystko bylo dobrze do czasu...Problemem jest to ze baba wogole sie nie poczuwa zeby cokolwiek sprzatnac w domu nawet swojej toalety...sprzata tylko po sobie np ,umyje garnek czy kubek ,kuchenke tez tylko przetrze ale zeby ja chociaz raz na pol roku wyszorowac to ma gdzies.... Zeby kupic jakiekolwiek srodki czystosci to mozna zapomniec...A najbardziej wku...a mnie to ze mi podbiera np .plyn do plukania i vanish.... Baba pcha w skarpete a ja co sponsor....I tak se wuymyslilam ze zrobie jej niespodzianke... do vanisha chce wsypac inny proszek np .wybielajacy albo wyzerajacy plamy....dosyc tego niech ma nauczke...Doradzcie jaki srodek totalnie wybielajacy jak ace lub wyzerajacy jest sypki i w granulkach podobny do vanisha w proszku ?????

Gość gość
Doradzcie jaki srodek totalnie wybielajacy jak ace lub wyzerajacy jest sypki i w granulkach x Kret :D

Gość gość
A może po prostu z nią najpierw porozmawiaj? Przecież ona może nie być świadoma tego wszystkiego. Nie wszyscy mają instynkt samozachowawczy. Powiedz, że proszki i płyn kupujesz sama i nie są one na wyposażeniu domu i ułóżcie grafik sprzątania i po sprawie. Po ca się tak szarpać i robić sobie na złość... ;) good luck

Gość gość
No sorry, dorosła kobieta i nie słyszała, że proszek sie kupuje w sklepie? hahahaha

Gość gość009
Jest tam kto?????

Gość gość33333333333
Rozmowa nie wchodzi w rachube!!!!!! Ona dobrze wie co robi ,stara wyzeraczka ,glupa pali a i ja sama bym sie czula nie zrecznie zwracajac dproslej babie uwage !!!!!!!!!pracuje jako sprzataczka po domach wie jak sprzatanie wyglada i ma rodzine i wie ile co kosztuje...to ze jej toalete szoruje to jeszcze przelkne ...ale nie podbieranie!!!!!!!!!!! KIEDYS JEJ DALAM DO ZROZUMIENIA BO MAM DOSKONALY WECH ze ja nawet wyczuje kto jakim plynem sie kapie i jakiego uzywa do plukania...byl jakis czas spokuj oprocz vanisha a dzis znow jej bluzeczki pachna moim plynem swoje ma w pokoju i innej firmy....najlepiej zeby sie w koncu naciela ,,,mysle o jakims wybielaczu...myslicie ze proszek do rur by dziury w ubraniu zrobil albo odbarwil???????

Gość gość
Zwariowalas, pralke popsujesz kretem