Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wyrabiam ze swoją matką i bratem

Polecane posty

Gość gość

matka miała atak rwy kulszowej nie mogła chodzić, siadać, ruszać się lekarze przepisywali skierowanie rtg bo się nie poznali co to, matka cała obolała, ja 2 tygodnie w nerwach nie miałam czasu nawet ugotować sobie obiady, na razy była na sorze ale ją odsyłali, najgorsze jest że załatwiłam jej lekarza, załatwiłam rtg a ona się wypieła i odstawiała cyrki że nie pójdzie, brat się na mnie wkurzył po poprosiłam by nas zawiózł na rtg bo ja sama z matką nie dam rady bo ona ledwo chodziła w zamian usłyszałam że nie bo on jest umówiony ze znajomym a potem zwyzywał mnie od brzydul, grubasów i downów, z matką już jest ok ale nie chce po takim czymś spędzać z nimi świąt, bo już mam dosyć traktowania mnie jak ostatniego murzyna w rodzinie, nie szanują mnie i nie liczą się z moim zdaniem tylko jak matce się coś dzieje to ja biegam z nią po lekarzach, chciałam dobrze a wyszłam na najgorszą bo chciałam jej pomóc, nie wyobrażam sobie po czymś takim i takich słowach brata spędzić razem święta, a moje odczucia co traktowania mnie jak osoby najniżej w hierarchii rodzinne pojawiły się dawno, matka lepiej traktuję ojca alkoholika lepiej niż mnie

Gość gość
obiad miało być

Gość gość
A co ja mam powiedziec skoro moj brat wyzywa mnie od suk, dziwek, cielakow, idiotek i moge wymieniac. Nie uzywa slow przepraszam, prosze, dziekuje. Nie mowi nic normalnym tonen tylko krzyczy a jego prosba brzmi tak: rusz k***a d**e i idz do sklepu. A matka ma to gdzies, sie przyzwyczaila i ja mam sie przyzwyczaic.