Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość man_on _the_moon

Cała prawda o gotyckich dziewczynach

Polecane posty

Gość gość
poszukaj sobie, ale ciebie (a raczej twoje śmieszne linki) widuję co jakiś czas w tematach o gotkach. Chyba masz na nas wyjątkowe uczulenie ;)

Gość Antybandyta
Widujesz, bo próbuję uświadamiać użytkowniczki i użytkowników serwisu Kafeteria, o zagrożeniu ze strony przedstawicieli subkultury gotyckiej. W realnym świecie większość osób wie, że subkultura gotycka jest powiązana z satanizmem, ale są ludzie, którzy tego nie wiedzą i dlatego ich uświadamiam. Nie zależy mi na tym, by ludzie odpisywali, tylko aby przeczytali. I to by było na tyle. Z poważaniem Marek Piotr W.

Gość gość
i kompletnie nie widzisz, że wychodzisz na idiotę-fanatyka?

Gość gość
twoje zdanie jest takie, że moja rodzina jest patologiczna bo jestem gotką? Nie, w ogóle nie obrażasz ;)

"Wyraziłem swoje zdanie kilka razy i tyle" Aha, czyli wyrazaniem zdania jest np. gadanie głupot że nikt dorosły nie slucha metalu i że to muzyka wyłącznie dla nastolatków, i "każdy z tego wyrasta" w sytuacji gdy większośc fanów metalu jest dorosłych? :P

Gość Antybandyta
Szanowna osobo z 20:40, czemu mam wychodzić na idiotę-fanatyka? Przecież wiele osób utożsamia tzw. środowisko gotyckie z satanizmem, a niektórzy przedstawiciele tego środowiska, sami otwarcie przyznają się do satanizmu.

Gość gość
podobnie jak wiele osób które nie należą do tej subkultury. I co z tego? Osobiście nie znam nikogo kto wziąłby mnie za satanistkę ;)

Gość gość
Antybandyta dziś Przeczytajcie poniższy artykuł, a włos się Wam zjeży na głowie! http://i.imgur.com/DP4Kv.jpg To właśnie takie oszołomy, jak opisani w tym artykule, czyli gotyckie chłopaki (czy jakoś tak), napadają na ludzi na takich osiedlach, jak bytomski Bobrek, wrocławski Trójkąt, gdański Nowy Port, warszawska Praga-Północ, krakowska Nowa Huta, poznańska Wilda, czy łódzka Limanka. Należy coś z tym zrobić bo przez takich oszołomów, jak na tych zdjęciach, ludzie boją się po zmroku wychodzić z domów. x nie obrażaj nikogo podając tu linki, nie pisz o czymś o czym nie masz zielonego pojęcia. Jest tam wymienione miejsce gdzie żyję a takich ludzi o których piszesz NIE ZNAM

Gość Kasiasatanistka1994
Marzę o tym, by być braną przez dwóch umięśnionych murzynów, ale ani w Krakowie, ani na Śląsku takich nie ma :( Po prostu uwielbiam duuuuuuuuuże murzyńskie penisy :classic_cool: a cebulaczki mają 15 cm :o

Gość gość
W temacie "Co myślicie o gotyckich dziewczynach ?" ktoś najeżdżał na dziewczynę z poniższego zdjęcia, insynuując, że zachowuje się niemoralnie na gotyckim koncercie. http://i.imgur.com/iftpjxs.jpg Jeśli to jest gotycka dziewczyna, to już ją lubię! PS. Są cycki, jest lajk :classic_cool:

Gość gość
Nie, to nie jest gotka. Hipiska jak już.

Gość gość
Eeeeeeeeeeeee z tą panną to NEDZNE PROVO ! To nie gotka a otoczenie też na tą subkulturę nie wygląda .

Gość gość
To nie jest reguła, ale gotki akurat lubią dużo na siebie wkładać - przeciwieństwo pani z obrazka :P

Gość gość
Chyba za duzo czasu wsrod patologi spedzasz dlatego wszystko ci sie z nia kojarzy