Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ta Wredna

Polecane posty

Gość gość

https://m.facebook.com/shares/view?id=377332279093182&;overlay=1&ref=m_notif&notif_t=story_reshare&_rdr Śledzę profil Wrednej od jakiegoś czasu jak i wpisy o niej na forum. Tak po niej jeździcie, a znalazłam to co wklejam wyżej. To w końcu jak to jest? Faktycznie jest taka patologiczna? Czy jednak nie?

Gość gość
ale to nie jest wredna... chyba ze ona wkleja takie rzeczy zebz pomagac

Gość gość
Marika to TaWredna. Nie wiem czemu się jej czepiłyście. Wcale nie jest jakaś brzydka. Jakby inaczej ścięła włosy, bo ma bardzo rzadkie i nosiła grubsze brwi, wyglądałaby całkiem do rzeczy.

Gość gość
ale wy macie problemy bosze i one się nie czepiają tylko naśmiewają , kpią , upokarzają , a to różnica bo tak robi moja teściowa z powodu stania się tą drugą po mnie :) Frustracja fachowo tak to się nazywa i sama się zastanawiam po co ??

Gość gość
"tak robi moja teściowa z powodu stania się tą drugą po mnie" :D:D:D:D Z powodu stania sie :D Hahahahah, analfabetka roku, jak slowo daje! :D

Gość gość
Za niemanie ,to obok stania sie :-D

Gość gość
To jest Ta Wredna czyli Marika

Gość gość
To jest ta Ta Wredna o której myślę? Ta co miała spór z jakimś Arkiem?

Gość gość
Tak ,to ona.Ciekawe czy już była w sądzie i czy miała odwagę spojrzeć w oczy rodzicom Lilki ,po tym co tu pisała,ta wstrętna mauuuupa :classic_cool:

Gość gość
o matko, ale ona strasznie wygląda... powinna o siebie troche zadbać, zrobić porządek z włosami i brwiami.

Gość gość
Wredna wyglada na bardzo zmeczona na tym zdjeciu profilowym

Gość gość
Taaa, idealna mamuska, szydzila z rodzicow ciezko chorej dziewczynki. A sama doprowadzila syna do wygladu potwora - ma czarne, polamane zeby :O I oczywiscie pisala na kafe, ze ten jej dzieciak to ma "piekne, biale zabki" :D Nie znosze tej baby za wysmiewanie rodzicow chorego dziecka! Oby do niej to wrocilo, oby jej dzieciak lezal tak chory w szpitalu. A tak moze sie zdarzyc! Oby! Zycze cie tego malpo z calegos erca. Sa wypadki, dzisiaj dziecko zdrowe, jutro roslina (przykladem corka Blaszczyk)

Gość gość
A ty wyzej nie lepsza ! Zeby dziecku tak zlorzeczyc ? Tfu !

Gość gość
Ty z 9:48,ja też nie lubię tej kłamliwej piczki ale zapamiętaj sobie raz na zawsze,ze dzieciaków nie ruszamy.Masz coś do niej ok,ale dzieci zostaw w spokoju.

Gość gość
ona ma rozwód ?

Gość gość
tak to rozwódka

Gość gość
wredna nic obelzywego nie mowila na dziecko arka, wrecz przeciwnie, wyrazila kulturalnie swoje zdanie na temat arka, jego profilu a nie lilki, ale wy bedziecie 100 razy powtarzac zaslyszane gdzies klamstwo az stanie sie (dla was) prawda, bo to wam pasuje, inaczej nie macie usprawiedliwienia dla waszej nienawisci i chorego linczu. znalazlyscie sobie kozla ofiarnego, rzucacie miesem najgorszego sortu, szykanujecie, wstawiacie prywatne zdjecia i i jeszcze smiecie sadzic, ze jestescie od niej lepsze. jestescie zalosnymi babami, do tego dostc ciezko myslacymi.

Gość gość
Kto wystawia jej prywatne zdjęcia?Chyba ty! Sama je puściła w necie w obieg więc o ci ci biega?Rodzicom lilki zarzucała,ze zamiast swoje cierpienie przeżywać w czterech ścianach wlasnego domu,to robią to publicznie.Według niej nie jest to prawdziwe tylko na pokaz.Taka patola śmie im coś zarzucać,we łbie jej się chyba coś pomieszało.

Gość gość
"Według niej nie jest to prawdziwe tylko na pokaz." to juz ty sobie to domowilas, bo nic takiego nie pisala. a oprocz wrednej takie zdanie, ze lepiej cierpiec w milczeniu, wypowiedzialo kilkoro gosci, ale dostalo sie wrednej. jej zdanie, ma do tego prawo, nie musisz sie z tym zgadzac. w zaden sposob nie jest obrazliwe dla chorego dziecka ani jej ojca. ale jesli ktos ma problem z tym, ze inni maja prawo do swojej opinii, to juz ich brocha. w kazdym razie ten niewinny komentarz jest niczym wobec pomyi, ktore tu na nia wylały kafeterianki. a zdjecie daaawno temu wstawily rozpracowywaczki, on ana kafe nic nie wstawiała.

Gość gość
a skoro uwazasz, ze to takie normalne, ze obcy ludzie wstawiaja na kafe zdjecie z profilu fejsbukowego to pochwal sie swoja facjata.

Gość gość
O rany dziewczyny ile ona ma lat ?Ja jej daje na oko 48.Wyglada staro a dziecko ma male .To co ona po 40stce rodzila? A tak poza tym jestem w szoku ,ze tu na kafe ludzi sie rozpoznaje. Jak dobrze ,ze ja w wiekszosci tylko czytam ,bo zagladam tu czasem juz od roku a postow napisalam moze z 30.Tutaj lepiej sie nie odzywac panuje nieprzyjemna atmosfera.

Gość gość
11:05 hahahhahahahahahaha zaraz cie rozpracuje, hmmm masz na drugie "hipokryzja"? :D pierwsze 3 zdania twojej wypowiedzi wykluczaja sie z pozostalymi w tak przerazliwie ohydny sposob ze nie wiem jak mozna cos takiego nabazgrac:D z jednej strony obrazasz normalna dziewczyne bo oblookalas zdjecie obcej osoby a z drugiej zalisz sie, ze takie k******o za przeproszeniem na kafe:D na siebie sie zalisz? czy o co ci do cholery chodzi.

Gość gość
ryj ma patologiczny

Gość gość
11:03 a gdzie ja napisalam,że wystawiła je na kafe?No pokaz mi.Ja już wcześniej ją widziałam bo mieszkam pod Poznaniem i na fb ukazał mi się jej profil jako kogoś kogo mogę znać,znajoma znajomych znajomych.Ona nie ma prawa mówić komuś jak kto ma cierpieć bo to każdego indywidualna sprawa.Niech się zajmie swoim Pawłem patolem,który bił ją i dziecko

Gość gość
ona ma chyba 27 lat czy coś koło tego, pierwsze dziecko urodziła mając 2 czy 21 lat

Gość gość
A ta, co ją tutaj tak broni - przeczytałaś jej wszystkie posty na kafeterii, że ciągle powtarzasz "ona nic takiego nigdzie nie napisała"? :D Ah tak - zapomniałam, że to TY :) 🖐️

Gość gość
11:13 owszem, ma prawo pisac co mysli o publicznym profilu fejsbukowym. i juz nietrodno sie domyslic, kto jest zagorzalym przeciwnikiem tych, ktorym ten profil sie nie podoba. wystarczy poczytac komentarze pod zdjeciami na fejsiku dziubu dziubu pitu pitu a na kafe na wredną - szmata, kretynka, patolka co to krzywde wszystkim chorym dzieciom zrobiła. zastanów sie kobieto. ona jednego słowa obelżywego na to dziecko ani jego rodzicow nie powiedziala a ty juz z imienia wymieniasz jej faceta i plotkujesz, ze bil ja i dziecko czy cos tam. o kobiecie ktora jest twoja, jak to napiasalas, znajoma znajoma znajomych. nie wstyd ci? jesli nie, wstaw link do swojego profilu, posmiejemy sie z ciebie, bo sadze ze twoje zycie nei ejst uslane rozami, jesli potrafisz byc tak obrzydliwa wobec innego czlowieka. ps. nie napisalas ze wstawila na kafe, ale pisalas, ze sama jest sobie winna, bo wstawia swoje zdjecie do netu, o to ci chodzilo? to skoro to takie spoko, ze ktos wstawia bez twojej zgody link do twojego fejsa to do cholery, po raz wtory, pokaz nam swoj profil, bo zalatuje hipokryzja.

Gość gość
11:33 tak tak tak, wiedzialam, ze jakas bystrzacha zaraz posadzi mnie o bycie wredna. bez komentarza. a co do tego skad wiem, co pisala wredna w temacie lilki to daje sobie reke uciac za to ze nic zlego nie napisala, bo tego dnia siedzialam caly dzien zaaferowana ta dyskusja i zbulwersowana zachowaniem facetem, ktory grozil ze poda ja do sadu i jeszcze pare osob z kafe. na drugi dzien tez czytalam wszystko, ale juz pozniej widzialam tylko pojazdy na wredna a ona siedziala zaszczuta jak trusia, wiec tym bardziej nic zlego nie pisala. za to ty jak plebejuszka w tłumie na egzekucji czarownicy powtarzasz co tam uslyszalas, przeczytalas, dopowiedzialas sobie i krzyczysz "na pohybel" bo jestes takiego gownianego rodzaju czlowiekiem. nbie jestem taka idiotka, zeby bronic kogos, jesli nie jestem pewna jego niewinnosci, za to ty bedziesz linczowac wylewac szambo, bo lubisz.

Gość gość
ja nikogo nie obrazam,nie przeklinam nie bluzgam i nie wyzywam .Stwierdzilam ,ze wyglada staro i to wszystko .Nie wglebiam sie dalej w temat kto to jest ,co robi i co lubi ,mnie to poprostu nie interesuje.

Gość gość
11:54 hahaha nie pograzaj sie juz z ty "ja tylko to , ja tylko tamto i nic złego" prosze cie. jakbys tylko miala okazje i ktos by wrzucil cos wiecej z jej zycia to klikalabyc w linki az by sie kurzylo. tak tak, wlazlabys z butami w jej zycie, obsmiala, skomentowala "sympatycznie" zdjecia i informacje z zycia obcej baby. ale coz, takie mamy czasu plotkow, pudelków, party show i magla towarzyskiego, ze mozna powiedziec wszsytko o kazdym, a najlepiej obrazic i opluc, zeby sie dowartosciowac. lec po nowy show, bo cichopek na okladce i artykuł o dodzie, której ktos sfotografował pierwsza zmarszczke. a pozniej nie zapomnij spojrzec w lustro, zeby nie pominac dawki psychotropu.