Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ta Wredna

Polecane posty

Gość gość
Zluzujcie wszystkie majty, zachowujecie się jak niedorozwinięte kretynki :o Podniecacie się jakąś laską, która to wszystko olała i już tu nie pisze, a wy się tutaj zaraz pozabijacie za te "prawdy" o niej :o Idźcie na spacer, obiad ugotujcie, w szafie posprzątajcie, książkę poczytajcie - jesteście nienormalne, żeby przez tyle tygodni ekscytować się jakąś obcą dla was dziewczyną :o I jeszcze któraś tu napisała, że przesiedziała cały dzień na kafeterii bo coś tam ją zaaferowało - ty jesteś normalna? :D :D Strasznie nieciekawe i nudne musisz mieć życie, skoro jesteś w stanie poświęcić cały dzień na siedzenie przed komputerem i śledzenie dyskusji totalnie obcych dla ciebie ludzi. Wszystkie jesteście siebie warte 🖐️

Jakiś cham udostępnił jej profil, a ona tu jest zalogowana i to cała jej wina i powód żeby nad nią debatować :o gdyby nie to, nie miałybyście możliwości ględzenia. Same nieraz tu wypowiadacie się kontrowersyjnie czy nawet wulgarnie, macie też różne życiorysy ale pastwicie się nad kimś innym. Owszem rozumiem jeszcze te debilne nagonki na zalogowane, no bo nudzi wam się i nie macie innego celu w życiu ale komentowanie tu jej zdjęć zdobytych nie fair? dziewczyny trochę opamiętania i jeszcze wypowiadacie to swoje słynne "to tylko moje zdanie och ach jestem szczera" Powinnyście odpuścić wszelkie dyskusje, gdzie czyjeś dane wypłynęły w tak podły sposób.

Gość TaWredna
Witam. Zajrzałam tutaj po przerwie co widzę? Standard. Naprawdę nie możecie sobie darować tych kłótni? Po co to? Widzę też, że ktoś udostępnił tutaj link do mojej akcji. Miło. Może zamiast debatować nad tym jaka to ja niej jestem itd warto by było pomoc dziewczynie i jej synowi ( ktorych znam osobiscie),którzy w jednej chwili stracili wszystko co mieli?

Gość gość
Tak,tak patolo,nagle przypadkiem znalazłas sie tu po przerwie:O

Gość gość
a ta idiotka dalej na kafe siedzi. Weź już te swoję mądrości w gacie sobie wsadz. Dwulicowa miernoto

Gość gość
11.58 a ty najlepiej wiesz co ja bym zrobila :P hhahah nie znasz mnie i nie masz bladego pojecia jaka ja jestem.Cale kafe dopisywanie bajek na czyjs temat.Napisz jedno zdanie i juz ktos sie znajdzie kogo poniesie fantazja.Ja nie bede sie tobie tlumaczyc ,bo nie ma sensu i szkoda czasu ty i tak dopiszesz sobie reszte.

Ja się w pyskowki wdawać nie mam zamiaru. Skoro Wam to sprawia satysfakcję to używacie sobie, a ja robie swoje :)

Gość gość
jeszcze któraś tu napisała, że przesiedziała cały dzień na kafeterii bo coś tam ją zaaferowało - ty jesteś normalna? smiech.gifsmiech.gif moge byc nawet nienormalna, jesli tak mnie nazywa hipokrytka. nienawidze jak ktos krytukuje siedzenie na kafe piszac z tego pieprzonego forum, to jest chore. ale skad mozes to wiedziec, przeciez dla ciebie jechanie na kogos, ze siedzi na danym forum piszac dokładnie z tego samego portalu jest spoko;) tak, siedzialam i sledzilam te dyskusje, sama w niej sie udzielalam, bo mnie zainteresowala. jednych bulwersuje znecanie sie nad zwierzetami, innch los chorych dzieci, innch jescze co innego. ten temat byl swojego czasu bardzo kontrowersyjny, dynamiczny, o czym swiadczy tez fakt, ze watki administracja kasowala kilkakrotnie, systematycznie. zaloze sie ze sie jeszcze nie wzialas za te swoja szafe, bo zaraz mi odpiszesz, ze ty tu przejazdem i tylko w odwiedziny.

Gość gość
12:04 hahahaha niedzielna kafeterianka sie odezwała, co na koncu raczke kafeteryjna wkleiła;D no nie wierze:D i do tego w tygodniu w popoludnie;D

Gość gość
12:46 obie panie z tej godziny pokazuja, jaki poziom maja przeciwniczki wrednej - prostactwo i wulgaryzmy.

Gość gość
"tak robi moja teściowa z powodu stania się tą drugą po mnie" smiech.gifsmiech.gifsmiech.gifsmiech.gif Z powodu stania sie smiech.gif Hahahahah, analfabetka roku, jak slowo daje! smiech.gif :) no toś mnie obraziła POCZEKAJ OJ NO HMM NO EEE NIESTETY NIE PRZEJMĘ SIĘ że jakaś picza się ze mojego posta naśmiała , a czemu bo TU NA TYM FORUM TRZA MIEĆ DYSTANS I JAJA DO WSZYSTKIEGO dziewczyny jak zrobić taką buźkę uśmiechniętą ,albo z wystawionym jęzorem ?

Gość gość
"dziewczyny jak zrobić taką buźkę uśmiechniętą ,albo z wystawionym jęzorem ?" :D Tego tez nie potrafisz, analfabetko? :D Poszukaj na forum, znajdzie sie sciagawka. Pod warunkiem tepoto, ze czytac umiesz. "Z powodu stania sie" hahahhahaa, pod gorke mocno do szkoly mialas, co? :D

Gość gość
Wredna nie przejmuj się tą nagonką :). Są tu normalne osoby.

Gość gość
do gość 14 35 więc tak ja jestem analfabetką i się jąkam , bo jak miałam 4 lata wujek mnie zgwałcił . Do szkoły nie miałam pod górkę tylko chodziłam do poradni i mam taki kwit na dysleksję . Co do ciebie gościu to twoje odpowiedzi już mi WSZYSTKO o tobie powiedziały mimo to dziękuje za nie . Może i analfabetka ale .. nie taka s/u/k/a jak ty szkoda że tej buźki z wystawionym jęzorem nie umiem wstawić.

Gość gość
to forum - jest chore nie wierzę że tu normalni ludzie siedzą i kobiety jestem w szoku >:->

Gość gość
bosze :-o

Gość gość
"szkoda że tej buźki z wystawionym jęzorem nie umiem wstawić." :P Hahahahaha :D

Gość gość
Współczuję Ci Wredna tej nagonki :/