Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Ona tak się zachowuje?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Opowiem wam moją historie. Otóż we wrześniu poznałem dziewczynę przez fb, jest ode mnie o rok starsza. Studiuje i mieszka w akademiku. Jak się spotkaliśmy pierwszy raz wszystko było super, w ogóle to chyba najpiękniejsza dziewczyna jaką w życiu spotkałem. Spodobała mi się. Potem spotykaliśmy się u niej w akademiku, zapraszała mnie, robiła mi nawet kolacje a ja wpadałem do niej po pracy. Oglądaliśmy filmy na łóżku , tuliła się do mnie byłem w 7 niebie, bo liczyłem że coś z tego będzie. Specjalnie wziąłem nawet urlop w pracy żeby z nią pojechać bo mnie o to poprosiła do innego miasta bo miała tam sprawe do załatwienia w związku ze studiami. Spaliśmy w jednym łóżku, jak spacerowaliśmy po rynku to byliśmy przytuleni. No i zaczął się rok akademicki dla niej ostatni i pewnego dnia napisala do mnie na fb że do siebie nie pasujemy. A dzień wcześniej byłem u niej i przytuliła się na pożegnanie mocniej niż zwykle i coś przeczuwałem. No i kurde nie wiem co było powodem... bo powiedziała tylko to "nie pasujemy do siebie" Czy może chce się skupić na studiach? A ja pracuje i że tak powiem juz jestem ustawiony a ona ma plany co do siebie. No nie wiem. Najgorsze jest to że ja nie mogę o niej zapomnieć. Po tym wszystkim załatwiałem jej jeszcze naprawę auta u znajomego i ogólnie zawsze jej pomagałem mimo tego że kumple mówili żeby olać jak nie chce to nie ale nie potrafiłem. Ostatnio rozmawialiśmy przez sms i jak spytałem czy jest szansa żebyśmy byli jeszcze razem powiedziała że nie ma... Ale w głowie dalej ją mam... Może lepiej być samemu, przynajmniej się nie cierpi...

Gość gość
jakas walnięta laska, zamoczyłes chociaż ???

Gość gość
gdyby cos bylo dawno by doszło do tego, daj sobie siana idz na silke zajmij sobie czas czym co lubisz, bedzie nastepna