Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czekam na lepsze dni

Polecane posty

Gość gość

wiem ze za jakis czas bedzie lepiej moze teraz nie mam dziewczyny i jest smutno, ale wiem ze beda te lepsze spotkam ją gdzieś, mam doby nastrój mimo ze teraz siedze sam a wy ??? :))

Gość gość
Poznalam swojego męża gdy miał 34 lata i przede mną nie miał żadnej dziewczyny.Bylam jego pierwszą i to 10 lat mlodsza.Lubie spokojnych i pouklafanych chłopaków wiec wyszłam za niego po ponad roku... i okazało sie ze on wcale nie jest nieśmiały ani spokojny!Wziął mnie pod buta,mieszkałam u niego wiec miał swoje zasady i przyzwyczajenia.Nie mogłam bez pytania ruszać jego rzeczy,zwracal mi uwagę że za głośno zamykam drzwi,ze w wannie nie spukalam piany,czepial sie o wszystko a ja po cichu płakałam.Moglam wtedy odejść ale wstydziam sie przed rodzina i znajomymi.Myslalam ze trafiłam na spokojnego faceta a on się maskował. Aurorze nie spiesz sie z poszukiwaniem dziewczyny.Dama ci się napatoczy.Zobaczysz.

Gość gość
Sama ci się napatoczy .

Gość gość
jestem jestem wiecie chodzi oto ze głęboko tam g dzies czuje w sercu ze w koncu trafie, czujeto moze nie za tydzien ale lubie być pozytywnie do tego nastawiony. czasem brak cycuszka doprowadza do przemyślen ale nic nasiłe

Gość gość
dzisiaj znowu mam fajnie,:))) co jest ze mną nie tak? nawet w pracy bylo mi fajnie, nie ma sexu nie mam dziewczyny a jednak ciesze sie z dnia w tym szarym dniu, a jak wam dzisiaj minął dzień ??