Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham Cię i tęsknię

Polecane posty

Gość gość

Tak dawno się nie widzieliśmy.

Gość gość
ty ona czy on

Gość gość
Ona :(

Gość gość
Co ona?

Gość gość
tez Cię kocham mój mikusiu.:-)

Gość gość
Jadzia

Gość gość
ja tez

Gość gość
no:-),będę o jedenastej.:-)

Gość gość
wypatruj mnie ubranej w czerń:-)

Gość gość
zbyt dawno:-(

Gość gość
szkoda ze nie mozemy byc razem.

Gość gość
przecież będziemy...w sobotę:-)

Gość gość
a potem w niedzielę i poniedziałek i wtorek i.zawsze już.:-)ukryci przed światem. ..otwarci na siebie.

Gość gość
A czemu ukryci przed światem? :/ Ja nie chcę się ukrywać :/

Gość gość
No to wstyd z tym dzieckiem.

Gość gość
afeteria.pl Forum Życie uczucioweTęsknię za Tobą! Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Tęsknię za Tobą! Poprzednie 123 4 Następne gość dziś bo on ma żonę, a ona swój rozum usmiech.gif jednak uczucie jakim go żywi męczy ją okropnie, doskwiera, walczy z tym, więc wysyła mu słodziuśne eski w etercool.gif gość dziś iesz jezyk.gif Na

Gość gość
afeteria.pl Forum Życie uczucioweTęsknię za Tobą! Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Tęsknię za Tobą! Poprzednie 123 4 Następne gość dziś bo on ma żonę, a ona swój rozum usmiech.gif jednak uczucie jakim go żywi męczy ją okropnie, doskwiera, walczy z tym, więc wysyła mu słodziuśne eski w etercool.gif gość dziś achh te babki gość dziś autorko a czemu on cie nie chce znać, pewnie doprawiłaś mu rogi i tak to się kończy niestety gość dziś Nie zdradziłam go, a na smsa i tak, by nie odpisał nawet na takiego :/ Panowie, gdyby dziewczyna napisała do Was takiego smsa odpisalibyście jej. A co do poprzedniej wiadomości to, ani on nie ma żony, ani ja nie mam męża jezyk.gif Ani żadne nie ma chłopaka, ani dziewczyny, oboje jesteśmy singlami jezyk.gif gość dziś więc jesteś dla niego za brzydka gość dziś gość dziś widziałem cię wczoraj wieczorem x x a czy ja cie widziłam ? gość dziś napisz do niego gość dziś Mogę zagadać, zamiast napisać, ale nie wiem, czy on będzie chciał gadać :/ gość dziś hej już jestem,napiszę w sobotę rano,mam nadzieję że nadal masz ten numer.usmiech.gif gość dziś hej już jestem,napiszę w sobotę rano,mam nadzieję że nadal masz ten numer.usmiech.gif gość dziś Napisane tak jak by on miał to przeczytać i tu jest ? Co Ty na to autorko ? gość dziś hej już jestem,napiszę w sobotę rano,mam nadzieję że nadal masz ten numer.usmiech.gif gość dziś Bo miałam taką nadzieję, że może on tu jest, ale to, by było niemożliwe chyba :/ gość dziś A Ty dziewczyno co myślisz, że spotkasz się w sobotę z jakimś chłopakiem, to wiedz, że tego o którym myślisz tutaj nie ma i nikt się z Tobą na sobotę nie umawiał, to był tylko żart!! Autorka tematu jezyk.gif gość dziś Wcale nie musi się umawiać,sama/sam wiem gdzie i kogo szukać.usmiech.gif gość dziś Pewnie, że jego tutaj nie ma, ale czasem trzeba wyrzucić z siebie to wszystko co czujemy, trzeba marzenia ubrać w słowa i wysłać w świat... gość dziś Więc powodzenia. Wyrwij Go smiech.gif Inne tematy z tej kategorii NASI EXXXXXXX pisanie nie gadanie gość dziś Wyrwę go z domu w sobotę"-) szarik na 102 dziś Co to k**wa jest?! Kto to pisze?

Gość gość
jakim dzieckiem?

Gość gość
Będziesz miał okazję mi się przypomnieć,cieszysz się bo ja się cieszę:-)

Gość gość
Nawiedzony znowu szaleje :)

Gość gość
to widać,dlaczego on to robi?

Gość gość
nie zapomniałam ,nigdy nie zapomnę.

Gość gość
A ja nie kocham, ale tęsknię!!!