Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia W

Jaki szmpon na osłabione, wypadające włosy???

Polecane posty

Gość Asia W

Co polecacie na wypadające, słabe włoski??? Chodzi mi konkretnie o szampon i odzywke, bo wcierki mam z Radicala, tabletki tez biorę Vitapil, ale chciałam uzupełnic kuracje również kosmetykami do codziennego stosowania. Myslałam o szamponie i odżywce " Rzepa" z Joanny - próbowałyście??? Jest warta zakupu???

Wiesz co Ja ze swojej strony nie mogę Ci powiedzieć noc o wspomagających szamponach bo sama z nich zrezygnowałam. W wypełnieniem mojej kuracji jest kreatyna do włosów, którą kupuję na http://www.topdrogeria.pl Warto w nią zainwestować bo jest tania a na prawdę skuteczna. Spróbuj nie zaszkodzi ;)

Gość gość
Tez miałam problem z wypadajacymi włosami. Kupiłam ampułki czarna rzepa Joanny. Juz po 2 ampułce widać było poprawę. Kupiłam 2 opakowania. W jednym są 4 sztuki. Zalecają stosować co drugi dzień. Tak robiłam przez pierwszy tydzień. Teraz tylko przed myciem głowy smaruje ok. 16 zawijam folia lub ręcznikiem i wieczorem myje jak zwykle. Włosy trochę się elektryczna ale ważne ze nie zostają na grzebieniu. Jak za ta cene rewelacja. Spróbuj Asiu

Gość gość
sprawdźcie sobie w rankingu środków na porost włosów http://rsnl.pl jakie środki warto zastosować

Gość gość
A jak długo bierzesz Vitapil? Bo mi pomógł, ale efekty pojawiły się dopiero po około 1,5 miesiąca regularnego stosowania...

Gość gość
ja brałam prawie 4 miesiące i efektu nie było ŻADNEGO... tyle kasy w błoto... :O

Gość gość
Ja po 2 miesiącach przestałam brać vitapil, bo wypadanie zupełnie ustało i byłam w szoku szczerze mówiąc (właśnie nie do końca wierzyłam w suplementy, szampony itd. już bardziej w zdrową dietę). Ale jak widać na każdego działa coś innego;) Coś tobie w końcu pomogło?

Gość Asia W
Vitapil poleciła mi kiedyś znajoma. Miałam wtedy ogromne problemy z włosami, leciały dosłownie garściami. Kupiłam, zastosowałam i pomógł. Teraz, kiedy znów zaczęły mi wypadać włosy ponad miarę wróciłam do Vitapilu, bo mam go już sprawdzony i ufam mu. Jesli chodzi o czas stosowania i efekty to stosuję Vitapil od ok. 1,5 mies i tak po 1 mies zaczęlam zauważac, ze wypada mniej wlosow. Uzywam więc dalej i czekam aż zupelnie przestaną mi wypadać.

Gość gość
U mnie też rezultaty były zerowe, brałam ok. 3 miesięcy. Zwykła skrzypokrzywa podziałała duuużo lepiej.

Możesz zaopatrzyć się w preparaty wzmacniające cebulki włosów, np. z wyciągiem ze skrzypu polnego, pokrzywy, rzepy, kapsułki z witaminą H - biotyną. Aby zapobiec wypadaniu włosów możesz przyrządzić maskę z paru kropli nafty, żółtka i oleju.

Gość gość
Seboradin - odzywka, szampon i ampulki

Polecam zagęszczanie włosów. Myślałam, że już nic nie poprawi mojego wyglądu a jednak! Poszłam z przypadku na bezpłatną konsultację do Kliniki Włosów w Krakowie. Nie wiedziałam, jak się to odbywa ale usłyszałam, że można przyjść i wypytać o wszystko. Wreszcie nie wstydzę się swoich rzadkich włosów . Efekt natychmiastowy! Są to tzw systemy integracyjne, metody specjalnie przystosowane dla osób z problemami łysienia, hormonalnymi i osłabionymi włosami. Mam teraz burzę włosów na głowie! :) Bardzo dyskretne, idealne ;) I nie widać, że miałam kiedyś problemy! Znajome mnie nie poznają :) Zajrzyj na internet , tam mają wszystko opisane na ich stronie Beauty for You. jakby coś to podpowiem, napisz prywatną wiadomość Cena – rozsądna, ale efekt jest tego warty! Pozdrawiam

Polecam zagęszczanie włosów. Myślałam, że już nic nie poprawi mojego wyglądu a jednak! Poszłam z przypadku na bezpłatną konsultację do Kliniki Włosów w Krakowie. Nie wiedziałam, jak się to odbywa ale usłyszałam, że można przyjść i wypytać o wszystko. Wreszcie nie wstydzę się swoich rzadkich włosów . Efekt natychmiastowy! Są to tzw systemy integracyjne, metody specjalnie przystosowane dla osób z problemami łysienia, hormonalnymi i osłabionymi włosami. Mam teraz burzę włosów na głowie! :) Bardzo dyskretne, idealne ;) I nie widać, że miałam kiedyś problemy! Znajome mnie nie poznają :) Zajrzyj na internet , tam mają wszystko opisane na ich stronie Beauty for You. jakby coś to podpowiem, napisz prywatną wiadomość Cena – rozsądna, ale efekt jest tego warty! Pozdrawiam

Gość gość
moja znajoma stosuje olej lniany, kupuje na atw.com.pl regularnie do 6 łyż. dziennie, miesza z jakimiś serkami itp. bo wtedy podobno się lepiej wchłania, już po kilku tygodniach zdecydowanie polepszyła jej się kondycja włosów, nie wspomnę o innych właściwościach oleju, który zawiera najwięcej kwasów omega -3

Gość gośćula
ponoć są szampony z wyciągiem z czarnuszki ,ale w mojej aptece nie ma ,a na necie strach kupować . no i ponoć nie pachna zbyt ładnie ale działają super. Ja do tej pory wypróbowałam wszystko ,włącznie z wyzszą półką i najlepszy jest jednak zwykły H&S,odżywek też nie stosuje bo nie farbuje ,nie prostuje i nie używam suszarki.

Proponuje Ci szampon firmy Colway, który stworzony został z naturalnych składników. Jego głównym składnikiem jest witamina E która korzystnie działa na skórę i włosy. Poprawia ich kondycję (zwłaszcza włosy rozjaśnione!!). Produkt okrzyknięty numerem 1 https://kasiawilk.colwayinternational.com/shop.html --- tutaj mozesz go kupić, rejestrując się w sklepie masz 10 % zniżki. Pozdrawiam

Gość karina1111
Dla mnie tylko profesjonalne dobre szampony i odżywki... Nie ma co ryzykować kiedy włosy są osłabione i wypadaja. ;/ Mi bardzo fajnie odżywiła włosy odżywka z l'biotiki taka z serii repair, optycznie jest ich więcej i są super gładkie :D

Gość OlgaOlgaOlga
Jak masz osłabione włosy to może powinnaś pomyśleć o ich wzmocnieniu. Royal Collagen ma w składzie kolagen ze skór ryb, kwas hialurunowy oraz spirulinę a także witaminy C i A

Gość gośćaggasm
Szampon to może być za mało, mi pomógł Vitapil, 3 miesiące i efekty widac było, poza tym może też spróbuj podciąć włosy może wypadają bo im ciężko

szampony i inne środki nie powstrzymają wypadających włosów, bo ich wypadanie to rzecz normalna u każdego człowieka, u jednego bardziej, u drugiego mniej.. tak jak kremy na twarz nie zmienią Twojej urody ;) dlatego są do twarzy np. fluidy kryjące niedoskonałości, do włosów powstał na rynku DrHair, to kosmetyk którym posypujesz włosy rano przy makijażu i masz od reki efekt zagęszczonych i pogrubionych włosów :) poczytaj sobie na http://drhair.de/ pozdrawiam :)