Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto czytał lub oglądał igrzyka śmierci kosogłosa Mam pytanie

Polecane posty

Gość gość

Właśnie skończyłam czytać Kosogłosa i czuję niedosyt. Znacie może jakieś inne książki gdzie jest ukazany podobny wątek miłosny jak u Kathnies i Peety? Głównie mam na myśli tortury i późniejszą rekonwalescencję

Gość gość
50 shades of grey eventualnie cos Sylvii Day tam masz erotyki

Gość gość
Może "Niezgodna " ?

Gość gość
Jeśli chodzi i niezgodną to oglądałam film. Niby są podobieństwa takie jak akcja dziejąca się w przeszłości, podział społeczeństwa na klasy, świat alternatywny, główną bohaterką jest młoda dziewczyna itd jednak nie ma tam takiego wątku miłosnego jaki mnie interesuje jeśli chodzi o greya to tym bardziej się takiego tam nie spodziewam...

Gość gość
*przyszłości

Gość gość
Zobacz "Enklawa" Ann Aguirre :)

Gość gość
lub tez Miasto kości, Winter, Ja diablica

Gość gość
Hmm "Delirium" Lauren Oliver, "Legenda. Rebeliant" Marie Lu

Gość gość
Hmmm, ciekawe tytuły nawet jeśli nie mają takiego wątku o który pytałam, jednak odstrasza mnie trochę wiek głównych bohaterek. Nie znacie nic z dorosłymi lub przynajmniej pełnoletnimi bohaterami?

Gość gość
Taki typ książek jest kierowany do nastolatek :P

Gość gość
Katniss Everdeen: Zwana Kotną. Szesnastoletnia dziewczyna mieszkająca z siostrą i matką w Dystrykcie Dwunastym i co ty gadasz o wieku :P

Gość gość
W kosogłosie miała 17 lat. Sama książka również mnie nie zachwyciła oprócz końcówki, poza tym jak już pisałam to interesuje mnie konkretny wątek czyli relacja peety z katnis. Dokładniej . On się w niej kocha od dawna i jest skłonny poświęcić nawet życie, ona początkowo w ogóle nie zwraca na niego uwagi ani go nie docenia i dopiero dzięki sytuacjom ekstremalnym zbliża się do niego i po jego uprowadzeniu zdaje sobie sprawę, że go kocha. Niestety po serii tortur jej wybranek ma zrytą psychę, później w wyniku zaistniałych zdarzeń ona rónież nie jest w dobrej kondycji psychicznej jednak próbują jakoś ułożyć sobie życie. Znacie coś podobnego?