Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak ochoty na seks w wieku 18 lat

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu zauważyłam, że nie mam ochoty na seks, nie jest tak jak kiedyś. Może to normalne w dłuższym związku? Nie ma tych motylków, nie mam mokro, nic na mnie nie działa. Nie wiem, może to były takie pierwsze stosunki, w których podniecenie wprowadzało nas w "trans". Z samego seksu odczuwam przyjemność, lecz nie taką jak kiedyś, musimy używać żelu z Durexa, żeby cokolwiek wyszło z naszego zbliżenia. Często ta "przyjemność" nie jest taka przyjemna, jest fajnie, ale nic specjalnego. Bywa, że przerwę stosunek po 2 minutach, bo już nie mam ochoty, odechciało mi się. Trochę egoistycznie w stosunku do partnera, ale robię to z myślą, że jak nie dojdzie przez tydzień to później będzie miał taką ochotę, że mnie zachęci - jak kiedyś. Ale nawet to na mnie już nie dziala. Jesteśmy razem ponad 2 lata i uprawiamy seks 2 razy w tygodniu. Ktoś coś pomoże, czy to normalne ?

Gość gość
To musi być przykre

Gość gość
stały partner, libido spadło, przykre... jestem ze swoim od ponad roku i nie zdarzyło mi się jeszcze nigdy

Gość gość
no my właśnie do roku mieliśmy "dziką" ochotę na seks, 3 razy dziennie, a teraz.... lipa