Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak ochoty na sex w wieku 60 lat

Polecane posty

Gość gość

Od jakiegoś czasu zauważyłam, że nie mam ochoty na seks, nie jest tak jak kiedyś. Może to normalne w dłuższym związku? Nie ma tych motylków, nie mam mokro, nic na mnie nie działa. Nie wiem, może to były takie pierwsze stosunki, w których podniecenie wprowadzało nas w "trans". Z samego seksu odczuwam przyjemność, lecz nie taką jak kiedyś, musimy używać żelu z Durexa, żeby cokolwiek wyszło z naszego zbliżenia. Często ta "przyjemność" nie jest taka przyjemna, jest fajnie, ale nic specjalnego. Bywa, że przerwę stosunek po 2 minutach, bo już nie mam ochoty, odechciało mi się. Trochę egoistycznie w stosunku do partnera, ale robię to z myślą, że jak nie dojdzie przez tydzień to później będzie miał taką ochotę, że mnie zachęci - jak kiedyś. Ale nawet to na mnie już nie dziala. Jesteśmy razem ponad 20 lati uprawiamy seks 2 razy w tygodniu. Ktoś coś pomoże, czy to normalne ?

Gość gość
jasne, ze normalne. nie przejmuj sie. a ze mokra sie nie robisz to niestety tak jest bo to kwestia hormonow. 2 razy w tygodniu seks to i tak dobrze.