Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia 52525

Czy on chcial tylko jednego? pytanie do chlopakow i dziewczyn

Polecane posty

Gość kasia 52525

chodzi o chłopaka byliśmy ze sobą miesiąc wszystko pięknie ładnie wspólne spacery, kolacje i doszło miedzy nami do zbliżenia było goraco zmierzalo ku seksu byliśmy prawie nadzy ale ja się w ostatniej chwili wycofałam obeszly mnie myśli ze może to jest jeszcze za wcześnie ze może pomyśli ze jestem latwa i straci do mnie szacunek i zainteresowanie mna wiec powiedziałam mu ze dla mnie to jest za szybko na seks a on się wkurzyl i mnie zostawil powiedział ze go nie kocham i go nie lubie. czy tak powinien się był zachować czy chodzilo mu tylko seks? ciagle się zastanawiam czy zebym mu się wtedy oddala to czy by mnie nie rzucil? proszę o pomoc

Gość gość
nie wiadomo :( albo było mu przykro że nie odwzajemniasz jego uczuć, albo chciał tylko zaliczyć tego już się nie dowiesz gdyby cię naprawdę kochał, nie zostawiłby cię dlatego znajdziesz lepszego pozdrawiam :)

Gość gość
Chcial cie zaliczyc niestety :) Facet tak nie powinien postapic olej go

Gość gość
Na jego miejscu starałbym się ciebie zrozumieć i bym cię przytulił i pocałował, ale na pewno nie wkurzył skoro by mi na danej osobie zależało. Widać jemu niestety nie. Sad but true.