Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w tym roku spedzamy swieta sami

Polecane posty

Gość gość

Bo do rodzicow meza nie jedziemy. A do mojej rodziny nie bede sie wpraszac

Gość gość
prawidlowo

Gość gość
My tez sami.

Gość gość
my to samo, jak co roku, bo u nas standardowo z rodziną tylko na zdjęciu ;)

Gość gość
My też sami od 3 lat spędzamy u w końcu wolni ,bo wcześniej byliśmy wprost gnębieni o przyjazd tego dnia o tej godzinie a jak człowiek odmówił to żale ale w końcu pojęli ,teściowa już dawno bo obraziła się ale całkiem o co innego a moja mama w końcu powiedziała że przecież ona z moim ojcem tez po rodzinie w święta nie jeździła co roku i nas rozumie ,my nie siedzimy przy stole mnie osobiście to męczy ,obiadki,rodzina ględzenie to nie dla mnie tylko zamulam .

Gość gość
a ja w tym roku w ogóle jadę po bandzie. Wyprawiam męża i córkę do jego matki na wigilie a na Boże Narodzenie do mojej rodziny a ja zostaje sama w domu, sama samiutka :). Bosko, cisza, spokój, ciepły koc, dobra książka i filmy. Będę leżeć i odpoczywać. I ta bloga cisza w domu. I nie interesuje mnie stękanie innych, "że jak to sama w domu", " że nie przyjedziesz". G mnie to interesuje. Nie mam ochoty na ta 2-dniową nasiadówkę przy stole a niestety u nas tak to wygląda, siedzą, gadają i jedzą cały boży dzień. Ja sobie cos tam w domu specjalnego zrobię, pójdę pobiegam, dotlenie się i zrelaksuje. Nie mogę się doczekać.