Mama Mamusia Muminka 0 Napisano Grudzień 4, 2014 Ja nie, przykro mi z tego powodu. Kuchnia, pokoik i dwa telewizory, które chodzą na cały regulator z jednej i drugiej strony, chcę sobie kupić dom lub apartament. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siorbet 1 Napisano Grudzień 4, 2014 tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mama Mamusia Muminka 0 Napisano Grudzień 4, 2014 Ja niestety nie, rodzice nie zapewnili mi podstawowych potrzeb, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siorbet 1 Napisano Grudzień 4, 2014 oj nie ma co narzekać. jak jest mi źle to idę na zakupy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 4, 2014 ja dzielilam pokoj z mama i bratem, ale wcale nie wspominam tego negatywnie, po prostu tak bylo i juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 4, 2014 Do piątego roku życia miałam swój pokój, potem dzieliłam go z bratem i od dziesiątego znowu miałam swój (rodzice w kooońcu dokończyli górę domu) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mama Mamusia Muminka 0 Napisano Grudzień 4, 2014 Niestety u mnie były awantury, przykre to dla mnie i to bardzo, nie miałam luksusów, niczego, ciągle zadowalałam się rzeczami z drugiej ręki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mama Mamusia Muminka 0 Napisano Grudzień 4, 2014 Rodzice dokończyli górę domu, czyli miałaś już zapewnioną jakąś przyszłość nie to co ja. Ja to taki słaby, bezbronny i delikatny kwiatuszek jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 5, 2014 No miałam...na tej górze mieszkam do dziś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dominika r Napisano Grudzień 5, 2014 my mielismy kawalerke, na 1 piętrze, mama była sprzataczka, miałam 3 rodzeństwa, bylam najstarsza, a kolejne dziecko w drodze, pokoik podzielony na 2 spaliśmy na pietrowych lozkach , cale mieszkanie miało może ze 30m kw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach