Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rożne wyniki testow ciążowy :( błagam pomozcie

Polecane posty

Gość gość

jestem w 28 dniu cyklu cykle mam 30 dniowe wczoraj po południu zrobiłam test o czułości 25 mlu i wyszedł pozytywny druga kreska jasna ale jest, nastepnie zrobilam test 10 mlu i juz negatywny, rano powtórzyłam test 10 mlu również negatywny. jak mam to rozumieć skoro 25 mlu wyszedl pozyt to tymbardziej 10 mlu powinien wyjsc jeszcze z porannego moczu. Pomóżcie:/

Gość gość
może tej jasnej tam nie było?Jak masz jeszcze ten test to daj foto :)

Gość gość
albo biochemiczna i dostaniesz normalnie okres

Gość gość
Raczej ciąży nie ma ja bym czekała na okres ale jeśli spóźniać będzie się o tydzień powtórz test albo idź na krew.

Gość gość
Niby coś tam można dostrzec ale poczekaj tydzień jeśli nie dostaniesz powtórz lub test z moczu albo z krwi jak pisałam wyżej :)

Gość gość
Moj pietwszy test tez byla slabiutka kreseczka na drugi dzien juz bardziej wyrazna

Gość gość
hmm faktycznie bladziocha jest musisz poczekać z tydzień i zrobić chyba że nie chcesz dziecka

Gość gość
Ale jeżeli bardzo się denerwujesz to idź na pobranie nawet teraz albo jutro z samego rana i będzie 100% pewności

Gość gość
Najlepiej zrobić badanie beta hcg, będziesz wiedziała. Ta kreska jest tak jasna, że trudno z pewnością powiedzić, że test jest pozytywny... No i niestety wiele ciąż kończy się na tym etapie, ale może jest dobrze, inna firma testu to inny wynik...

Gość gość
a moim zdaniem jest spora szansa na ciaze, test moze wyjsc falszywie naegatywny jak np wypilas wiecej wody i macz jest rozwodniony, ja tez tak mialam w pierwszej ciazy, ze testy raz wychodzily poytywne raz negatywne wlasciwie do ok7 tyg, ciazy, powodzenia

Gość gość
tylko ten test 10 mlu z porannego moczu nie daje mi spokoju no bo o wyższym starzeniu wyszedł pozytywny po południu a rano ten najczulszy nie wyszedł???

Gość gość
mi nigdy z porannego nie wyszedł zawsze wieczorem musisz poczekać, albo krew na hcg

Gość gość
fuj... tak z rana swoje siki pokazywac, obrzydliwe, jakbys nie mogla spokojnie na d***e poczekac paru dni i zrobic jeszcze raz test

Gość gość
Gość 8:07 dodała bo ja ją o to poprosiłam :) przewrażliwieńcu

Gość gość
ja tak miałam i skonczyło sie ciaza biochemiczna

Gość gość
A ja tezvtak miałam i dzis mamy juz 3 miesiąca ciąży:-). Test beta z krwi mozesz zrobić o każdej porze, nie musisz isc na czczo, a z ta czułością to tez bym uważała bo ja po terminie okresu ba jednym mialam kreske a na drugim nawet cienia, testy różnej firmy o tej samej czułości.

Gość gość
Bo test testów i nie równy. Miałam podobna sytuacje. 1 test pozytywny kreska jaśniejsza ale widoczna. Następnego dnia zrobiłam 2 test innej firmy i nic nie pokazał. Zrobiłam badanie krwi i to potwierdziło ciążę. Jestem mamą od 3 miesięcy Pozdrawiam