Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu kobiety po cc obrazaja te po sn?

Polecane posty

Gość gość

I uwazają się za lepsze? Nie twierdze, że każda, ale ponad połowa. Ubliżają, że są wariatkami z wiadrem, które ryzykują zdrowie dziecka.

Gość gość
bo są zazdrosne że nie dały rady urodzić naturalnie, że pokonał je strach. to się pocieszają że mamy wiadra między nogami, że orgazmu nie przeżywamy, że w kolejce do dr Szczyta stoimy żeby sobie pochwę zoperować.... że mąż na pewno nas zdradza.... czego ja już tu nie przeczytałam...:) przynajmniej trochę się pośmieję.

Gość gość
dobrze że te po sn nie obrażają cesarek :)oj jakie wy biedne i święte jesteście

Gość gość
Jakos ja tu wiecznie czytam obelgi tylko pod adresem kobiet po sn a po cc nigdy.

Gość cołko prowda
No czy wy serio takie naiwne jestescie, że jak ktoś miał cc to juz jest w jakimś "obozie" przeciwko sn, aż tak głupie jesteście? właśnie teraz wisi temat na kafe jakie to kobiety po cc są głupie i bezwartościowe. To nie jest tak, że wszystkie po sn obrażaja te po cc ani odwrotnie. Po prostu zawsze znajdzie się jakaś grupa nawiedzonych kretynek i trollinduje sobie. Ja czytałam tu obelgi w obie strony. Dziewczyny dorośnijcie, bo normalnie ten temat jest mega infantylny i upraszczający, że aż żal :o

Gość gość
"Uważam że matki które miały cesarkę są głupie i bezwartościowe!" temat z ostatniej chwili ale oczywiście sn nigdy nie obrażają tych po cc :o weźcie się opanujcie, bo nie wiem kto głupszy. Trole są wszędzie kiedy do tego dojdziecie?

Gość gość
Dopóki nie weszłam na kafeterię to nie miałam pojęcia, że są takie walki prowadzone między sn a cc... Serio.

Gość gość
Miałam cc i rodziłam sn. Sn - kilkanaście godzin bólu do utraty przytomności + powikłania takie, że latam od lekarza do lekarza. CC uratowało mnie i mojemu dziecku życie. Nikogo nie obrażam, bo co to ma do rzeczy. O rodzaju porodu nie decyduje kobieta tylko okoliczności i obsługa medyczna.

Gość gość
ja w ogole nie rozumiem dlaczego ktorakolwiek strona kogos obraza.. I dlaczego jedne czuja sie lepsze od drugich, smieszne to wrecz zalosne, takie rzeczy tylko w polsce, jaka wy macie mentalnosc? mieszkam w uk nigdy tutaj nie spotkalam sie zeby ktoras kobieta ublizala drugiej ze rodzila naturalnie czy przez cc, bo tak naprawde najwazniejsze jest czy nie bylo komplikacji czy dziecko jest zdrowe, wezcie sie ogarnijcie

Gość gość
tutaj też nikt tak nie robi jest parę trollic i to tyle. mają ubaw na kafe, bo tylko tle w życiu osiągnęły czyli prowokacyjki na babskim forum

Gość gość
ja mysle ze te trolice owszem zakladaja tematy tego typu by prowokowac ale najgorsze ze one maja takie myslenie, takie kretynki nie powinny sie rozmnazac bo przekazuja swoje parszywe geny I swoj tepy sposob myslenia

Gość gość
Ja rodziłam SN, nie oceniałam nigdy żadnych kobiet po cc i za moją empatie sama zostałam negatywnie oceniona przez kobietę, która miała planowana cc. Jak ktoś jest p******y to nie ważne czy poród odbył się naturalnie czy operacyjnie. Na sieczkę w głowie leku nie ma. Pozdrawiam wszystkie NORMALNE matki zarówno po SN jak i po CC, dla których najważniejsze jest, że dziecko przyszło na świat, a nie to w jaki sposób i które nie oceniają innych kobiet przez pryzmat porodu.

Gość gość
Ja kiedys napisalam ze po cc mam obnizenie narzadow (lekkie I stopien) to inne kobiety po cc mnie malo nie zlinczowaly, ze niszcze nieskazitelna opinie porodow cc i na pewno klamie, ze jestem pewnie kraterem po sn... Ehh kafe.

Gość gość
a ja napisałam że miałam kłopoty z kroczem po porodzie że pękł mi o***t i nie trzymam bąków i kału to laski mnie chciały zjeść że to prowo że one po sn takich rzeczy nie miały i że zmyślam . A ja chciałam sie tylko wyżalić

Gość gość
do tej z 13:02 bo to akurat było prowo :)

Gość gość
Wszyscy wiemy ze to ty trolico od rzezni wklej nam tu swoje "powiklania" po raz setny czekamy ;)

Gość gość
słuchajcie bo nie rozumiem tutaj czegoś chodzi mi czemu czepiasz sie tej kobietki co jej pekło do o***tu, tak przeciez się zdarza , czasem nacięcie nie uchroni i następuję pęknięcie krocza, a czasem kobieta nie chce nacięcie i pęka, ale to wszystko lekarz zszywa i jest ok. A jesli nie jest dobrze to po prostu trzeba zrobić waginoplastykę i to pomoże . Wiele jest takich kobiet co mają takie problemy więc nie wyśmiewaj sie

Gość gość
Alez ja sie nie wysmiewam z pekniecie o***tu ale tamten temat tp bylo tak oczywiste prowo ze az bilo po oczach zero pojecia o porodzie pelno sprzecznosci i jeszcze ten dopisek ze to normalne po sn i wiekszosc to ma. Zenada.

Gość gość
tam nie było napisane że to normalne po sn i wiekszość to ma wiem bo czytałam ten post

Gość gość
Bylo pod spodem idiotko 2 lub 3