Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

1becia1

Czy warto kupować na allegro?

Polecane posty

Hej, od jakiegoś czasu mierzę się z zakupem ubrań na allegro. Do tej pory wyszukiwałam sobie co mnie interesuje a później szukałam tego w sklepach. Jednak sytuacja materialna troche zmusiła mnie do tego aby ograniczyć wydatki a wciąż chcę wyglądać modnie. Znalazłam tego sprzedającego na allegro: avantimoda.na.allegro.pl wybór ma bardzo duży a jednoczesnie ceny bardzo niskie. Szczególnie interesuja mnie leginsy i bluzy. Chociaż na zimę coś ciepłego też by się przydało. Nie mam doświadczenia z zakupami na allegro. Może któraś z Was dziewczyny miała kontakt z tym sprzedającym? Mój facet odradza mi kupowanie przez internet. Mówi że często opinie na allegro nie pokrywają się z rzeczywistością. Dlatego pytam Was. Z góry dziękuje za pomoc :)

Gość gość
Kotku, życzę Ci Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku i żebyś już nigdy nie miała kłopotów z pieniędzmi. Całusy sama wiesz gdzie :) Marek

Gość gość
Może lepiej zainwestować w tani sklep internetowy? Ja robię zakupy na aliexpress24.pl i jestem zadowolona. 0 problemów, produkty nowe kupowane częściej taniej niż w Polsce na licytacjach używane. 0 ryzyka, a taniej ;)