Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to prawda ze facetowi wystarczy dobrze dać

Polecane posty

Gość gość
z malopolski

Gość gośće
Chyba się nie dowiem skad jesteś. Szkoda.

Gość gość
z małopolski

Gość gośće
Niestety...za daleko. Ale naprawdę żałuje,

do Tworczyni Tematu: gość dziś Honoré de Balzac wielki znawca ludzkich ser i umyslow mowil tak " Widzialem w zyciu wiele swietnych kucharek od ktorych mezczyzni odchodzili do swietnych kochanek Ale nie widzialem ani jednego takiego przypadku zeby mezczyzna od swietnej kochanki odszedl do swietnej kucharki" Jak dalej bedziesz dawac dupy na prawo i lewo to nie znajdziesz sobie pozniej nigdy meza bo nikt nie bedzie chcial miec za zone kobiety z ktora spalo pol jego miasta:):):) Tak to dziala od 250 000 lat czyli od poczatkow historii czlowieka Nic sie nie zmienilo do tej pory i nigdy w tym temacie sie nie zmieni Przemysl to!!! Pisze z symapatia nie zeby sprawic ci przykrosc🌼🌼🌼 Wilk http://www.tapeta-nieg--wilk-5.na-telefon.org/tapety/nieg--wilk-5.jpeg xxx

Gość gość
ale o czym ty w ogóle bredzisz, zidiociały dziadu borowy?

Gość gość
Żaden zidiociały stary ramol nie będzie mi bredził głodnych kawałków,z kim,gdzie i ile. Faceci też mnie nudzą na dłuższą metę.Dwa razy pójdziesz z takim cymbałem na bzykanie a on ma plany dalekosiężne. Facet jak będzie miał to "coś",to takiego żadna nie puści,wcale przy tym nie myślę o kasie,na moje potrzeby swojej mam aż nadto.

Gość szakuł 81
gość dziś Myślę że na świecie jest dużo miejsca dla każdego i nie ma co oceniać drugich. Także nie przejmuj się uwagami i rób jak uważasz. Ps Pozdrawiam Cię też jestem z małopolski

Gość gość
Nie odkryliscie Ameryki .nie wiecie że świat się kręci wokół d**y. Dobrze dasz .dobrze o*******esz .dasz polizac i sukces murowany

Gość autorka tego postuu
Wilku skąd ta myśl ze pół miasta? mam juz dobrych 30 kilka wiosen i kilku partnerów za sobą. co nie znaczy kilkunastu bądź kilkudziesieciu ! ale niemal za kazdym razem konczyło się tak samo . stąd moje pytanie w tym temacie . chciałam poznac opinie, doświadczenia innych , czy tez maja podobnie ..

Tak to działają kobiety. Jak już dobierzesz się takiej do skóry i okaże się, że było jej dobrze już się nie odczepi. Planuje wspólne życie........

Gość gość
Gospodarz 222 a rozwin nieco mysl o ktora Ci chodzilo odnoszac sie do mojej wypowiedzi z 11:34 ?

Gość gość
Generalnie to prawda. Z punktu widzenia faceta, seks jest najważniejszy.

Gość gość
Prawda,jeśli prócz doopy masz "to coś".

Gość gość
znaczy cycki?

Gość gość
W salonie dama,w łóżku d******.to jest to...

Gość gość
Tak to prawda, wpis powyzej też jest Ok. Nic tak nie rozmiękcza faceta jak dobre danie. Moja o tym wie i dlatego może robić ze mną co zechce a ja nawet nie bzyknę. Poprostu pani mojego życia. Mam nadzieję, że nigdy nie zmieni tego stylu działania bo naprawdę dobrze daje a ja szaleję za nią.

do gość dziś Ale on nie bedzie cie chcial bo nie bedzie sie wstydzil przed kumplami ze zerznela cie jak chciala polowa Twojego miasta!!! Juz nikam z Twojego tematu bo szanuje to co sam proponuje:):):) Po prostu przemysl swoje postepowanie tak jak ci napisałem!!! Prawo Wilka na ERO 1. Na temacie rzadzi niepodzielnie jego Tworca on wyznacza jego cele, zasady, klimat i decyduje kto jest a kto nie mile widziany 2. Jak komus jakis temat nie pasuje to ;2.1 Nie wchodzi na niego 2.2 Znajduje taki ktory mu odpowiada 2.3 Nie znajduje takiego zaklada wlasny Goralski Topor Wilka http://images.knifecenter.com/knifecenter/united/images/UC2765f.jpg Wilk i Gorale http://www.imperiumtapet.com/media/wallpaper/53368/image/7378bf63ddaa9d667ccd_720x540_cropromiar-niestandardowy.jpg xxx

Gość gość
Nie cycki miałam na myśli. Raczej to,że trzeba umieć "ruszyć" nie tylko doropą,ale i głową. I niekoniecznie o ruchy w przód i w tył chodzi :-)

Gość gość
doopą*

Gość gość przelotem
Powiem Ci tak, ciekawa teoria. Miałam za mało facetów żeby Ci odpowiedzieć, ale dla swojego byłego mega przykładałam się do laski, obrabiałam tak że wariował i każdy seks chciał zaczynać od laski. Minęły 3 lata od rozstania a on ciągle robi sobie nadzieję że wrócimy do siebie. I nie wydaje mi się, żeby to było z miłości. Po prostu dla nich seks jest taki mega ważny, że choćby nie wiem jak się męczyli w związku, poświęcą się dla codziennego nieziemskiego bzykania. ZWIERZĘTA.