Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastów się

Głupie odpowiedzi na forach internetowych

Polecane posty

Gość zastów się

Czy Wam też zdarza się zadać normalne pytanie w sieci a w odpowiedzi dostajecie złośliwe komentarze, jakieś pierdoły napisane przez znudzone dzieciaki pełne błedów ortograficznych o których aż oczy puchną? To samo jest jak szukam po sieci czy ktoś już nie zadał podobnego pytania. Mam super znalazłam, a w odpowiedzi te same pomyje. Może powinien być krótki test psychologiczny przed możliwością dodania jakiejkolwiek odpowiedzi na forum? Co Wy na to? Jakieś ciekawe pomysły? Oczywiście za chwilę pojawicie się też Wy: złośliwcy, wyśmiewacze, czy też znudzone dzieciaki :) Nie zapraszam do dyskusji.

Autorko, przepraszam, ze sama siè zaprosiłam:) Masz absolutną racjè, juz rèce opadają. Nawet nie zakładam tematów, tylko odpisujè. Bywają tematy trudne, psychologiczne, zyciowe, i jacys bezmózgowcy wtrącają cos o dooopie, kootasie, innych narządach, czy czynnosciach. Ja naprawdè wczuwam siè w czyjs problem, i jezeli potrafiè w czym pomóc, to piszè w temacie. Parè dni temu dodawalam wraz z innymi otuchy osobie, która chciała popelnic samobójstwo. I nagle taki wpis- wez siè powieś. To haniebne i karygodne, tak igrac z czyims zyciem! Gówniarze zasłonièci anonimowoscią w siec****iszą, co chcą. Nawet nie pomyslą, ze mozna ich wytropic, a za podżeganie do samobójstwa jest kara wièzienia. Wszelkie fora są dla ludzi, jako miejsca do wyrazania swoich poglądów. Chyba, ze jest siè pustą makówką, to stac tylko na obrzydliwe wtrèty.